Rabu, 16 November 2011

Tempat Tido Kamu Kalau .....

00

hehehe...
segan sebenarnya sbb tayang bilik umah felda yg tak seberapa
tapi sy nak kawan2 semua tahu
sbb tak nak bg u all ingat bilik kat umah sy mcm hotel 5 star plak
mcm ni aje le ngupenya
sape2 yg nak dtg tuh, boleh tido kat bilik ni
bukan senang taw bilik ni jadik kemas mcm ni , ni pun sbb ade org
nak tido masa jiran aku buat kenduri kawen.....
kalau tak, mmg laa macam tongkang pecah
heheheheh



almari felda bagi, eh katil td pun felda bagi jugak taw....
hehehhe
bilik ini di kemas oleh my hubby ye...
so, kl nak dtg bgtau awal2...boleh kemas2 kan bilik ni
kl anak ramai, jgn risau, toto byk....
heheheh



almari lama muaz, kan budak2 ni dah ade gobok baju lain dah...



toilet sebelah bilik ye tp bukan dalam bilik
hehehehe



pemandangan dari bilik...
ceeewahhhhh...siap tunjuk tuhhhh
lawak plak rasanya...hehehhe
kl pantai ke, kolam renang ke takpe gak kan...heheheh

OK, sy plan nak buat satu segmen laa...
khas utk yg rajin komen...

ni nak pos utk mama ikin punya brg ni ntah bilaa laaaa...harap hr jumaat sempat laa pg skynet...jgn laa tutup awal sgt....
sian mama ikin tuh...sabo ek sabo...kl nak tunggu kami g melaka tuhhh....adoiyaiiiii
heheheheh

10 ulasan:

KuNanGKuNanG berkata...

promote nampak..ni leh wat homestay dah ni..ehehe

azian berkata...

kunang-kunang....
hahahahhahah....bukan promote laaa....nnt kl u all dtg umah sy, takde laa terkejut sgt....heheheh....biasa biasa aje...

Citarasa Rinduan berkata...

insyallah.
satu hari pasti kak akan tidur brmalam..

rinduuuuuuu

munna berkata...

nak tumpang sehari boleh tak....

azian berkata...

kak ayu...
boleh2...kl akak mmg pakej lengkap punya laaaa....heheheheh

kak munna....
aikkk????nak jugak ke????ok2...heheheh....

cik cek berkata...

Kak cek pun penah tinggal kat Felda dulu...masa sekolah dok ngan family abg...best pe...seronok je...:D

azian berkata...

salam kenal cik cek...
sy duduk felda selepas berkahwin dgn suami....ade yg OK ade yg tak jugak laaa....huhuhu....yg pasti duduk dgn hubby mmg laa best...hehehehe

Lina berkata...

mcm promote homestay lak azian ni hehe...bolelah singgah semalaman

makdara TERdiva berkata...

Azian, saya pun dari kecik duduk rumah felda..quarters kilang sawit :D

walaupun rumah kecik tp kami bahagia..
skrg baru jer besar..itupun bukan rumah saya..tp rumah mak/abah saya

bersama kak Es berkata...

macam nak pegi esok sebab dah ada tempat menginap :)