Jumaat, 18 November 2011

Mee Goreng & ???



pagi td sy ade training the biggest loser uitm...7.30 kene ade kat padang....addehhhh
muiz plak bangun kul 4.30 pagi....huhuhu


sy buat sarapan dan masak utk tghr sekali utk hubby
ni dah habis training
nak mandi jap
ade meeting
huhuhu




mee goreng makan dgn daging masak kicap pun sedap jugakkkkk
heheheheheh




nnt kita dtg umah kawan2 ek....
nak cepat nihhhh
huhuhu

19 ulasan:

Sharifah Nadzarah berkata...

MEE GORENG MAKAN DGN APE2 PON SODAPPPP YAN...HEHEHE..

gadisBunga berkata...

mee goreng mkn dgn sos tomato, sos cili dan kicap - layannnnn~

kasihibu berkata...

BARU LEPAS MAKAN SARAPAN MEE GORENG DAN PARU SAMBAL, BILA BUKAK JE EN3 DISINI TADI
TERUS KATA OPS..TERSAMA MENU PULAK (,")

cik cek berkata...

Menu bekpas yg sgt sedappp..:)

bujal X berkata...

hai~~telan air liur je la saya~~he~~

luahfikiran berkata...

SALAM,
BEST NAMPAKNYA MEE GORENG TU ! KALAH MEE GORENG MAMAK !

Ummi berkata...

Assalam Azian, waaaahhh lama akak x jenguk...bila la nk pi tdo kat bilik ala2 homestay Felda tu eh..hehehhee, cantik n kemas jek...kalau rumah akak ni pun jgn kata budak kecik, yg dah besar2 pjg ni pun...adeeeh x reti nak mengemas lawo2..kemas nak xnak jek, sakit mata tengok..hehe

miloais berkata...

sedapnya Yan!

terliur iols tengok taww!

PUTUBAMBU berkata...

yan...
sedapnya mee goreng hangg...!
tempting!

makdara TERdiva berkata...

azian tak mo reveal dah brp KG turun???

meh la sharing2 :D

Lina berkata...

bestnya la mee goreng azian...mesti ada lauk sampingan hehe

azi berkata...

Azian..
sedapnyer mee tu Yannnn!!!..
Yan kalau masak mee atau mee hoon mesti ada pasangannya...he..he..rajin betul..

Alin Marlini berkata...

rajinnye yan nie..nmpk menyelerakan

munna berkata...

mesti dah banyak turun kg bila join biggest loser tu kan Yan

bersama kak Es berkata...

paling best dgn ayam goreng kannn hehehe

Citarasa Rinduan berkata...

selamat pagi yan..........

haruskan entry ini kak ayu layan dipagi hari???????????

lapooooooooooooo

affafkusayang berkata...

Salam...sedapnya.

kalau free join GA ye

http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

bersama kak Es berkata...

kalau nak invest melalui akaun 1 KWSP nnti PM kak es kat FB ye..

affafkusayang berkata...

berselera nampak...

jom join GA .....
http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/shu-shinju-giveaway.html