Isnin, 20 Mei 2013

Moon's Kitchen



Selamat pagi semua...
Alhamdulilah, hari ni rasa sihat sikit....
just nak share tempat makan yg sedap ni
telah menyebabkan kami pergi ke sini
dari jengka tuhhhh
hihi
yg atas ni Mussel apa ke ntah namanya tapi sedap banget rasa mcm tak cukup order 1pinggan
kikikiki

 yang ni Muaz punya
ciken chop

 yg ni makan jagung jek...
hihihi

 yg ini Ummi punya...sedap jugak nih

 hubby amik lamb
tak sempat nk amik gambo dia dah makan dulu
hihihi
sebelum ke moon's kitchen, kami ke rumah mak Kakcik dulu
kebetulan ade jugak Iyra Mutalib
rezeki nk jumpa kawan blogger
saya dah 2x datang ke rumah mak nih
tgok laaa hanak2 acik ni hahhh
Muaz dah penat laa tuh
sape2 yg nak datang Moon's kitchen kene datang rumah mak dulu
sbb kami pergi ni abg mus(suami mak) yg hantarkan hoccay....
so kami g ber 4 aje
makan semua tak sampai rm100, so, mmg best dan sedap

6 ulasan:

Ati Masrif berkata...

salam yan,

alhamdulillah yan dah sihat.
kalau hb kak ati dulu ...teruk sgt
macam org tak betul jadinya...serik
sgt rasanya...tapi semuanya ada hikmah!

kalau dah pencinta makanan ..jauh pun sanggup :)

dekat area pandah indah ke tempat tu??? jawab tau :)

Hanis Azla berkata...

Salam yan..

tergoda tgk musel tu.. bestnya.. dapat pergi makan2 dan dapat menziarah kawan2 sekali..

azi berkata...

Sedapnya akak tengok mussel tu...akak tak pernah rasa lagi tau..:)

Aku Ibu Muda berkata...

alaa bila jauh ni mula la rasa teringin semuanya

Rai Ourkizuna berkata...

aduh..acane ni cik yan..saya pun dah teringin ni..haha..

Kakzakie berkata...

Amboi adik kena tinggal dgn Kakcik jadi nenek sekejap jaga ye...

Kalau dekat bolehlah kakak pergi ini jauh nun...