Jumaat, 17 Mei 2013

Gold Coast Morib


 Maaf laa ek...
entry tertunda
tapi kene gak masukkan dlm blog ni utk tujuan kenang kenangan
kami pergi dah lama sgt bulan Januari hari tu
Muiz tak ikut sebab dia ada kat kampung
kesian dia...huhuhu
Kami beli pakej ke Gold Coast ni melalui Groupon
rm150 utk 2H1M
siap dgn tiket ke waterpark utk 2org dewasa
tapi muaz kene bayar ..rm20 kalau tak silap
pakej ni jugak termasuk laa makan mlm dan sarapan utk 2dewasa...
dan Muaz kene bayar asing
tgok laa bilik ayaq dia...
Muaz cakap tak boleh mandi kat sini, BAHAYA katanya....hihihi
bila dah mandi, dia plak yg tak nak sudah
masa aku mandi, dia pun sibuk dok ngintei dari tingkap tuhhh
ahahahahah
 ni lee ngopa bilik dia
disebabkan kami tak lunch, so hubby cakap tapaw je laa mkn kat bilik
aku beli pizza jekk



ni view dari bilik kami
best tak???
muaz takut nak naik yg gelongsor tu
dia cakap....
"abang bukan takut tapi dada abang gementar"
ceehhhhhh

 ehhhh...Mujib pun masuk laaa dalam jakuzi
hihihi
bukan main lagik dia

 makan malam lauknya biasa2 aje
berpadanan laa dengan rege yg kite bayar
tapi memang sebijik macam makan kat kedai cine aku ckp ko
dengan lampu tanglung bagai...

 sarapan pun biasa aje...sarapan kat tepi laut tapi...
lautnya jauh sgt
hihi
nak makan pun kene berebut rebut sebab byk yg dah habis
kl habis ko kene tunggu dulu laaa

 Mujib ketiduran selepas menyusu
Muaz buat aksi apa pun tak bleh
ahahahhaha

 ni baru dua MuMu
kalau ade Mu lagik satu...
haihhhhh
 sebenarnya Muaz nak amik limau ni tp dah bgtau dia tak boleh makan
terus takutttt

 1st time mujib masuk pool nihh
4bulan tak laa tecik sgt ek...
hihihi
 tak nak sudah main air...
dua2 sama jekkk
ok..kesimpulannya kl rm150 ok laa duk sini
kl nak g Gold Coast kat ostolia ntah bila kan...
ahahahahah

ok...bawak anak2 memang best laa g sini
waterpark dia je laaa
tapi kalau kire2 balik macam mahal
sbb muaz kene bayar
tu sorg, kalau anak ghamei???
kireee lee sendirikkk

xoxo

5 ulasan:

Dr Singa berkata...

berkilat pala!!!

Daddy Ziyyad berkata...

kalau dah ada MuMuMu...mmg jenuh membayo nye...hahahha...

Rai Ourkizuna berkata...

bulatnya Mu yang duk dalam jakuzi tu.. hahaha..

azi berkata...

Seronok akak tengok Mujid mandi dalam Jakuzi tu...bukan main dia..:)

Kakzakie berkata...

Kesian Muiz kena tinggal selalu... Baik hantar rumah mama Zakie sini..