Khamis, 11 Ogos 2011

Adakah anda ternanti nanti entry ini???

*****kak ayu citarasa rinduan...saya dah update dah ye*****


hari selasa yg lepas hubby nak hantar budak indon balik ke KLIA
azian dgn selambanya pun nak ikut jugak...pergi tghr...
heheheh
pastu azian buat reservation utk buka puasa di Swiss Garden Hotel, KL
saje buat surprise kat hubby....
dari KLIA kami ke klang sbb nak ambil stock BBKK
dr klang jam 4lebih gitu, sampai hotel jam 7suku!!!!
jalan jem giller...
kl duk KL laa, hr2 org kene sumpah jek dgn azian...heheheh
hubby pulak bising2 sbb knp nak mkn kat sini...mcm dah takde tempat lain...
org lelaki mmg cam tu ek???hahahahah
siap suruh cancel tak yah pg...huhuhu




look at my hubby...melilau cari makanan...ehhehehe



suka tgok makanan2 ni...cute aje kan....hehehe



hubby dah faham sgt dah, mesti azian nak masukkan dlm blog!!!hahahaha



popiah basah ini mmg harus di puji....



antara sebab bawak hubby buka puasa di sini....



byk sgt makanan....



mmg ramai chinese tapi mereka sgt hormat dgn org islam yg berpuasa, makan hanya selepas azan berkumandang....
mereka sedang buat ABC...azian tak sempat mkn sbb kenyang sgtttttt....hohoho



macam2 kerabu ade....pun tak makan....rugi2....




ni pun sama...sempat mkn ketam lemak cili api aje...huhuhu

apa2 pun...sgt seronok habiskan masa bersama-sama dgn org yg tersayang...muiz azian tinggal kat umah pengasuh...heheheh....this week kami akan ke KL lagi...
SOGO seperti memanggil manggil azian....hahahahah

utk keterangan lanjut boleh tgok kat sini ye...ade lebih 150 makanan yg ada....dan puas hati...yg tak puas hatinya sbb takleh tapaw bawak balik....heheheheh

p/s Tn Hj Hamzah adalah abg Cik Mat Gebu

27 ulasan:

Sharifah Nadzarah berkata...

MMG..SENTIASA MENUNGGU

Wanieyra berkata...

Sedapnya.....

Sharifah Nadzarah berkata...

WAH SEDAPNYER...YAN...

Sharifah Nadzarah berkata...

YAN..LEH JULING BIJIK MATA TGOK MAKANAN U..BYK SGT...

bersama kak Es berkata...

fulamakkk!! buka kat hotel tuuuu... tp yan masak lagi akak mengencesss!!

ikatankasihku berkata...

macam2 makanan, tak termakan ek, byk sgt tu

Lina berkata...

tgk segala juadah tu klu sblm berbuka mmg x bole tahan tp bila dah berbuka...dah minum air, makan kuih skit dah x pandang dah huhu

KuNanGKuNanG berkata...

amboi..bestnye buka kat hotel.jeles tau.he3

Sharifah Nadzarah berkata...

Oooo..abg CMG...hihihi

Citarasa Rinduan berkata...

part en hamzah tu lama dah tau.. hehehhehe

Citarasa Rinduan berkata...

azian.. sebenarnya ayu dah pernah brbuka di swiss hotel..
tulah seumur hidup kesana..
umai baru lahir.. kami adik beradik pakat berbuka kat sana..

gilalah.. makan sampai pengsan..
time tu rm 98 sekepala.. murah.. berbaloi2.. budak2 tak bayor

skrang berapa rm yan?

bujal X berkata...

kambing golek~~aum!

Pia berkata...

"banyaknya makanan..mana satu nak amik ni..rambang mata..sabar..sabar...tp akk pasti kalau suami akk tang kambing golek tu yg dia makan sakan.."

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahh kambing golek!terkenang kat reeident hotel paka..mengancam!

Wanieyra berkata...

Sedap mmg sedap tapi bila memikirkan harganya....tak sanggup rasanya.

Wanieyra berkata...

Kalau gi berdua tak sanggup tinggalkan anak2 pulak...budak2 bukannya makan byk dgt....

Alin Marlini berkata...

baru tau nama betul Abd Mat Gebu..hehehe

miloais berkata...

ohhh... kat swiss garden ye...
sedap2 kan makanan kat situ

iols penah sekali dinner kat sana
boss belanja makan

makan tak hengat donia lah jawabnya!
ekekekeke

Yan berkata...

Malam Selasa nanti baru nak makan kat hotel. Belum keluar2 lagi since posa..

Zurina berkata...

fuhh...berbulan madu sambil berbuka...romantik g2...;)

DrSinga berkata...

tengok kambing golek yang tak tahan tu....

azieazah berkata...

Tak kira apa pun kisahnya, jika ada masa memang Kak Azie mesti masuk blog ni dan baca...

Amboiii berbuka berdua-duaan eh? Ada acara suap menyuap tak? ahaks!


Ramadhan: Nuzul Quran “bacalah...”

Wanieyra berkata...

Dah lama tuan rumah senyap je..

Sharifah Nadzarah berkata...

tulah...sibuk kot..nak raya...bisnes lagi...hihihi..jgn mare azian..

munna berkata...

bab dessert tu nyg tak tertahan melihatnya....dah 3 tahun tak berbuka kat luar yan selama business bln posa ni...

munna berkata...

baju hari tu utk meya ngam2 tapi yasmin besarlah pulak yan....pasal yasmin kecik sgt

Sharifah Nadzarah berkata...

lamanya tuan rumah ni bercuti...