Isnin, 1 Ogos 2011

sebab hubby azian kemas umah beria pasang langsir semua....hehehe



patut laa hubby azian rajin bebenor dan beria nak pasang langsir cepat...sbb dia nak ajak kawan2 dia dtg umah mkn2 before ramadhan...buat bbq...hr khamis lepas....dah laaa azian kije...tghr azian balik umah jap sbb ade kenduri, then kukus kek jap, pastu g opis balik....hubby suh buat nasi goreng aje....ayam bbq tu ade org len yg perapkan...




balik kije dah kul 6.30 ptg sampai umah...kelam kabut azian...
masak laa nasi goreng simple2 jek...



bakar ayam. udang, sotong dan ikan....



kawan2 opis aje yg dtg....kawan opis azian segan nak dtg nih sbb ramai laki2 bujang....heheheheh


ade yg terliur ke????puasa tawwwww....hehheeh

15 ulasan:

ikatankasihku berkata...

sedapnyer ayam tuh.....

KuNanGKuNanG berkata...

sedap2nye lahai...tergoda tgk time2 petang ni..sabar2..huhu

Sharifah Nadzarah berkata...

dah ler pose ni..aduhhh..dia tunjuk pulak..yg sodap2 plak tu..

Wanieyra berkata...

Terliur je bila pandang tapi kena sabar juga...

munna berkata...

kak munna pun ada buat makan2 bakar ayam seblm puasa hari tu..tapi dgn family je kumpul ramai2...

Mat Gebu berkata...

tergoda gak sikit2..sabau jee lahh..

Citarasa Rinduan berkata...

wah!!!!!!!!!!
pengsan..

ingat mamat mmg nak pasang awal.. rupanya ada tetamu.
azian, kak ayu tunggu air tgn kamu raya nie jugak.. kalau idak nak majuk

Piasara berkata...

"owhh ada kwn nak dtg rupa nyer..hehhe..tp baguslah suami azian rajin...sbb dia tau azian tak sempat kan...~alamak..ayam bbq.."

Wanieyra berkata...

mmg pun....kalu hb kita lambat lagi nak mcm ni....lebih2 lagi dok rumah atas

azian berkata...

ikatankasihku...
ayam tu buak sy yg buat tp boleh laa...cuma kl letak gula lebih sikit rasa lg sedap kot...ade manis2...heheheh

kunang2...
haipppp...pose2...heheheh

sharifah...
awak pun boleh buat jugak kan???heheheh

azian berkata...

wanieyra...
hehehe...sabooooooo....

kak munna...
family kami ni jauh2...jd ajak kawan2 skerja aje laaa...huhuhu

cik mat...
tergoda tgok makanan ke tgok pinggan bunga kangkung tu????heheheheh

azian berkata...

kak ayu...
kl la boleh sy poskan kek marble chocolate itu....alangkah indahnya hidup ini....heheheh

kak pia...
alhamdulilah, suami isteri kene saling membantukan....heheheh

wanieyra lagi...
heheh...umah atas ek???umah saya umah bawah...heheh

miloais berkata...

keknya mana beb???

iols suker tengok gambo kek
sebab iols memang giler makan kek!
hiks

Sharifah Nadzarah berkata...

ishhh!!..tak tahan tgok nasik goreng yan ni...

bersama kak Es berkata...

uik...sedapnyer ayam BBQ
suasaa tu yg mahal tu kann