Rabu, 3 Ogos 2011

TERIMA KASIH


@@@@@entry melekat 3hari sahaja@@@@
baca entry selepas ini utk yg paling latest
tq


pertama sekali sy mohon maaf pada kawan2 yg selalu berkunjung ke blog yg biasa2 aje ni...sy tak dapat nak update seperti biasa....maklum laaa....sejak dua menjak jadi bisneswomen secara talian ni, adoiiiii...tak sempat nak dtg sini....jenguk kejap2 jek....

tapi sy berazam utk terus menulis....semuanya kerana ANDA yg selalu dtg ke sini

sebagai penghargaan utk kalian dan sempena bulan ramadhan yg penuh keberkatan ini sy nak bg sesuatu yang istimewa untuk kalian



waffle maker



casserole 1.0L Giacomo

syaratnya sgt mudah, utk waffle maker,
terbuka hanya utk kawan2 di blog saya aje
jadilah org yg pertama komen di setiap entri saya bermula dgn entri ini
pemenang di kira berapa byk kali mereka komen dahulu

utk casserole, hadiah ini utk mereka yg paling hangat di blog ini(paling byk komen)

jgn lupa buat satu entri yg boleh pautkan ke entri ini dgn tajuk TERIMA KASIH DARI AZIAN
buat entri yg mengandungi kedua dua gambar ini
tak kisah laa nak cerita pasal apa, asalkan ade link dan kedua gambar itu...lagi ramai lagi meriah...heheheh


ok....kl ade yg tak faham, boleh dtg opis...hehehehhe



sy sayang kamu semua yg selalu dtg ke sini
kl boleh nak bg waffle maker sorang satu tp apa kan daya sbb sy bukan cik mat gebu...
hahahah..abis laaa aku pasniiii

contest ni takde dateline...
saya akan bgtau pemenangnya bila2 masa aje ye...

hehe

28 ulasan:

Sharifah Nadzarah berkata...

assalam azian..kite join

link : http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html

Mat Gebu berkata...

Wahhh....kan main madam kita nih..eh saya tak join boleh tak?..hahaha, saya kasi war2 kat blog DTS okehh..selamat berpuasa utk azian sekeluarga..

Citarasa Rinduan berkata...

tu dia......
mujur ku singgah rumah ko azian..
kalau tak terlepas peluang..
heheheh

insyallah.. ku cuba join..
mujur hari nie mmg free.. esok2 sibuk dgn jualan

Citarasa Rinduan berkata...

Yan........
kebetulan kak ayu bercuti.. kak join ya

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-azian.html

Yaati Nor berkata...

bestnya..nak waffle make tu

ikatankasihku berkata...

nak nak join jugak.... :D

http://mamaikin-ikatankasihku.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-azian.html

Daddy Ziyyad berkata...

Aiyaakkkkk!! Kat entri ni aja dah miss jadi 1st commentator...haha...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

selamat berpuasa buat yan dan keluarga..wahh moga murah rezeki ye yan..memberi hadiah blh buat rezeki kita bercambah2..hehe.

Wanieyra berkata...

Salam dan selamat berpuasa. Saya pun nak join juga.

http://ummiaffaf.blogspot.com/2011/07/contest-terima-kasih-azian.html

KuNanGKuNanG berkata...

selamat berpuasa..

nak join gak..
http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html

munna berkata...

oooo ada GA rupanya...patutlah rasa di seru-seru ke sini... sat lagi kak munna buat entry ye...

Wanieyra berkata...

Bila tarikh tutup ni?

miloais berkata...

no dateline ye???
rasa nak join... jap ye...
carik idea
hiks

munna berkata...

KAK MUNNA JOIN SEKALI YE

http://manmunna.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html

Kakzakie berkata...

Kakak tak boleh join kali ini. Tengok je bolehlah. Kalau nak sangat call En mamat belikan kakak. Hahaha.....

ieda berkata...

wah meriah .. jom ramai2 joint :)

lilypelangi berkata...

waaah . cam best jer . insyaAllah sy join :)

Alin Marlini berkata...

Salam Azian,

Saya join

http://littlevoicesgacontest.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html

Gee® berkata...

waaaaa... menarik ni...nk joint laaa... hehehe

Sharifah Nadzarah berkata...

MANELAH TUAN RUMAH HARI NI...

Sharifah Nadzarah berkata...

SENYAP JER...
SIBUK MEMASAK KER...

Sharifah Nadzarah berkata...

TO KAKZAKIE- KAT JB NI TAK JUMPA SY WAFLE MAKER...SEMUA TMPT XDE..AKAK TAU KE KT MANE2...TU YG TRY JOIN..

TO AZIAN - KALAU TAK MENANG..BELIKAN LEH TAK..KIKIKI

Wanieyra berkata...

Kat KL pun susah nak cari....tapi kalau untuk bisness byk..

Sharifah Nadzarah berkata...

btul3..utk bisnes mmg byk...
yg kelakarnya anak2 sibuk duk tye bila nak buat wafle

miloais berkata...

salam Yan...

http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html

tQ dear!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Azian.Join..

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/terima-kasih-dari-azian.html

bersama kak Es berkata...

nak joinnnn walaupun yg paling lambat hehe..

bersama kak Es berkata...

http://esmeda.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-dari-azian.html