Khamis, 4 Ogos 2011

sory sgt2...sibuk...sampai hubby yg masak...hehehe


mintak maaf la sgt2 ye...semalam mmg nak buat entry pasal menu berbuka tapi tak berkesempatan...sibuk ke SSM daftar Baju Branded Kanak-Kanak atas nama Nor Azian Enterprise....alhamdulilah...duit hubby yg sy "pinjam" dah dapat pulangkan seribu...seribu aje baru....hehehehe...

pastu semalam buat kelas ganti waktu mlm sebab nak kejar syllabus...so petang semalam sy tak masak...en suami yg masak...dia masakkan sy nasi goreng dan ayam goreng...punyaaaaa laa lamaaaaaa...addoiiiii...
kesimpulannya nasi goreng itu....

tidak sedapppp

hahahhahaha

tp....

redha je laaaa....

resipi tak dapat nak share sbb tuan yg masak ni tak bg resipi...hehehe....

then pagi ni kami sahur dgn belen nasi goreng mlm td....boleh laaa....malas nak masak....

p/s air teh o yg hubby buat pun tak manis....heheheh(byk komplen laa ini orangggg!!!!?


20 ulasan:

Wanieyra berkata...

salam...

sedapnya nasi goreng tu...

Wanieyra berkata...

Bertuahnya azian dapat makan HB masak, kalau saya ni entah bila boleh merasa....

ikatankasihku berkata...

pandainyer dia masak! untung hubby ringan tulang...

tahniah atas NOR AZIAN ENT. semoga di limpahkan rezeki melimpah ruah

Sharifah Nadzarah berkata...

assalam
wah tahniah..dah berdaftar dah BBKK..semoga maju jaya..

Sharifah Nadzarah berkata...

yan betul ker tak sedap nasi goreng tu..tgok mcm menyelerakan jer...

Rozita berkata...

yg penting dia rajin...

miloais berkata...

ok lah tu... ada gak yg memasak di dapur bila Yan sibuk...

cam iols ni.. beli jahhhh!~ adehhhhh!~

Daddy Ziyyad berkata...

kira rajin apa tu masak.

kalau saya, beli aja kat param ! haha

Wanieyra berkata...

Moga Nor Azian Enterprise terus maju....

bujal X berkata...

baru perasan akak ada blog jual baju budak~tengah window shoping~he~~

makdara TERdiva berkata...

sahur pagi tadi makan pecal..terbaekkk :D

munna berkata...

walaupun tak sedap niat ikhlas suci dan murni tu yg ptg...

munna berkata...

dah pulang modal ke Yan.... Alhamdulillah

munna berkata...

daftar SSM kat t'loh ke?.... baju anak kak munna bila dah ada boleh kita jumpa ye Yan...

Wanieyra berkata...

Nanti bolehlah kita singgah tgk baju anak2 kat blog satu lagi tu..

KuNanGKuNanG berkata...

ada gak orng masakkan.kire untung la tu..sy beli je.he3

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

untung gak dapat HB yg blh masak!...mau gak dia g dapo bila azian sibuk yer..Alhamdllh.

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah yan............

rasanya, pasti akan sucess bila perniagaan dah didaftarkan..

part nasi goreng tu..
ko mmg bertuah, dapat hubby penyayang.....
mamat!!!!!!!!!!
kak ayu nak gak,
hahahhaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahh mamat masak..meintak sket mamat!

bagusnyer mamat wat air kurang manis..jg kesihatan rupanya mamat ni

bersama kak Es berkata...

hahahaha...manyak laser la molot ini olang..
bertuah badan kalau tak sesedap shef azian pun...leh gak isi perut ..

tapi nampak macam sedap. ok la dr ttu