Jumaat, 26 Ogos 2011

PIZZA utk budak-budak...



kenal tak budak dua org ni???
hehehehhe
diorang ni laa students aku
sebenarnya, malam yg nak g makan kat SERASI tu, aku ade kelas malam...dan mmg dah niat nak buat makan2 sikit kat kelas...tghr tu aku balik umah buat topping pizza etc laa
then petang tu hubby br cakap nak buka kat luar dgn staf dan org umah masing2...takkan laa aku tak g kan...huhuhu
so, kelas cancel lerr tp aku suh wakil budak2 ni dtg amik pizza yg aku dah uli pon dohnya....tapi yg datang....SATU KELAS BUDAK SISWA.....


buat 4pans...abis licin....

acara makan pizza beramai ramai di depan umah azian...heheheheh
best2....


sebelum konvoi ni balik , amik gambar kenangan...
pizza utk siswi dah abis dah....so, kene buat lain kali utk siswi plak...ketika itu, jgn lah siswa ni sibuk2 nak mkn ek...heheheheh

resipi boleh tgok kat sini ye...PIZZA AZIAN atau kat sini jugak cara-cara utk buat pizza langkah demi langkah...

selamat mencuba!!!

10 ulasan:

ikatankasihku berkata...

conform selesai semuanya...besar2 student semua..hehehe

ikatankasihku berkata...

shrae lah resepi kat sini..sy tak tau buat pizza..huhuhu

Daddy Ziyyad berkata...

Siswa memang suka makan free ni...hahaha

Selamat Hari Raya Azian sekeluarga..maaf zahir batin

Lina berkata...

budak2 u ni esp yg lelaki mmg suka makan2 ni azian...ajak je lar gerenti diorang dtg hehe

selamat hari raya diucapkan...mohon maaf sekiranya ada tersilap kata spjg perkenalan kita di alam maya ni

ainnoraini berkata...

sedap mesti la licin...

selamat hari raya buat zian sekeluarga..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah ye..

Kakzakie berkata...

Kakak pun nak juga....

aHari Raya dari kakak sekeluarga buat Yan, mamat dan dua hero tu...:) Maaf jika ada yg terguris rasa...

miloais berkata...

nak pizza satu pan!
hahahahah

munna berkata...

untung students madam azian ni...dpt madam yg rajin bagi anak buah dia makan...

munna berkata...

seronok budak2 tu makan pizza madam buat...comfirm sedap ni...

Sharifah Nadzarah berkata...

bagusnya ada cikgu macam azian...