Jumaat, 23 September 2011

KL Bird Park



gambar di atas blog saya tu adalah di KL Bird Park..
lepas makan2 di Hornbill Restaurant & Cafe tu, baru kami masuk kat taman
suka sgt bila tgok anak2 happy
nak2 si muaz tuh...tgok laa aksi dia bg burung makan...




kuaci yg jatuh dia kutip balik, sbb katanya burung susah nak makan, dan sayang kuaci tu kalau buang macam tu je....sebak kejap...huhuhu




adik pun suka sgt...



muaz boleh berlari lari kejar burung ni sbb nak amik gambo



muaz ambil alih tempat adik...hehehe...makan ais krim sampai lupa kat ummi...lihat laa burung2 ni....sgt friendly!!!



di mana mana aje ade burung...nama pun dah taman burung kan...heheheh



suka laa tempat ni...aishhh...ummi nampak mcm preggy lagikkk jekkk...addehhhhh

kl ade masa, jgn lupa dtg ke sini ye...bawak anak2...bawak awek????err...err....

hehehehhe

15 ulasan:

ikatankasihku berkata...

beraninyer si kecik tu bagi burung makan..heheh

Sharifah Nadzarah berkata...

BESTNYA...BERANI BTUL MUAZ TU..KALAU ANAK KITA DAH MENJERIT2 DAH...

KuNanGKuNanG berkata...

lama dah xgi taman spt ini..huhu

Kakzakie berkata...

Pergi melihat haiwan selalu anak-anak memang suka. Lagi pulak jenis yg jinak mestilah hapening. Muaz tu tak takut dan tahan sakit kena patuk dek burung tapak tangannya...

munna berkata...

klu pergi zoo atau taman binatang kak munna mmg suka sebab anak2 suka tgk binatang

Lina berkata...

best jg pegi tmn burung ni...dpt tgk mcm2 jenis burung...klu utk pembelajaran budak2 mmg bagus

Citarasa Rinduan berkata...

bestnyaaaaa

lama x pi zoo..

MulutPayau berkata...

seronoknya anak Yan dapat main2 ngan burung...akak dah lama tak pergi tempat2 mcm ni....

DrSinga berkata...

saya suka yang kat burung kakak tua tu!!
jinak
makan kat atas tangan kita

rasa nak seludup bawak balik.. sekor..

Yan berkata...

wahh..sakan ye yan berjalan.

azi berkata...

Azian..
Akak suka tengok gambar Yan dan anak2..nampak mesra sangat....nampak sangat jiwa penyayang Yan tu...mesti Hubby sayang...dah le pandai masak....:)

azian berkata...

ikatankasihku...
heheh...muaz mmg suka mcm tu...heheh...semua bende dia nak buat walaupun takut...

sharifah...
kl muaz suka sgt...hehehe

kunang2..
boleh pg pas ni kl ade masa ek...best2...

azian berkata...

kak zakie...
anak laki2 laaa katakan....semua bende nak buat...heheheh


kak munna...
sy pun sama kak...suka bawak tempat2 mcm tu...

lina...
betul tu,...jd diorang boleh tau...burung ni bukan yg diorang tgok kat umah aje...baru laa diorang tau burung tu ade besar ade kecik...heheheh

azian berkata...

kak ayu...
ade masa boleh pg ye...bawak umai jalan2...

MP...
akak, budak2 kak...heheh..yan yg tua ni pun suka dapat pg...heheheh...sbb tgok budak2 seronok...


doc...
abis laaa kl dapat bawak balik burung...sy pun nak jugak...nak 2 ekor...sekor tak nak...heheh

azian berkata...

kak yan...
heheheheh....sekali sekala kak...kl hari2...abis laaaa....hehehhe

kak azi...
addehhhh....hehehhehe...semua mak2, ibu2, ummi2...kan penyanyang kak...hehehhe