Jumaat, 23 September 2011

Hornbill Restaurant & Cafe

sorry laa..sebenarnya pegi sini dah lama dah...tapi tak berkesempatan nak share...




sebelum masuk taman burung, kami g makan dulu...sbb masa tu pun dah masuk waktu lunch
kami mmg nak mkn kat sini sbb nak belanja abah




yg ni ummi punya...di saat saat nak diet, ummi makan jugak nasi lemak ek...heheheh
tapi nasi lemak ni, biasa aje...
rm18 kl tak silap



aksi muaz minum air...sebab sedap sgt gaknya...hehehe



ni yg muaz makan...dia yg nak makan ni tapi akhirnya....ummi jugakkkk yg kene abiskan...mcmne ummi tak gumuks....huhuhu
rm20



ceeeewahhhhh....korang tgok anak aku ni hah....heheheh




abah punya...tak henggat laa berapa rm ni tapi...lamb ni kan mmg lembut cuma gravy dia kl pekat lagi sedap kot



masa kami makan, ade je burung2 yg dtg...hubby boleh bg makan lagi kat diorang...seronok taw...



adik pun suka sgt kat burung2 tu...nampak macam takut tapi dia pegang kaki burung yg lalu kat tepi kami...aku ni takut burung tu patah kaki aje...heheheh


hah..tgok laa dia...nampak burung terbang depan mata...dia sgt cumill...heheheh...(alah, semua mak cakap anak dia comel kan...huhuhu)

ok....makan sekali sekala tak pe...kl selalu....abis laaaa....heheheh

utk keterangan lanjut boleh tgok kat website KL Bird Park
dan jugak Hornbill Restaurant ni ye...

6 ulasan:

Lina berkata...

bila nak sampai KL Bird Park ni...nampak cam seronok jer

munna berkata...

kak munna pernah masuk sekali je kat bird park..itupun zaman sekolah dulu

kakcik berkata...

Kakcik tak pernah masuk ke situ, kalau pergi hanya kat luar untuk tengok/beri makan monyet. :)

Tanpa Nama berkata...

muka muaz sgt cute bila wat peace cmtu.cm tak ingat dunia je minum air tu.hukhuk.adik plh so geram aunty tengoklah.cute.hehehe

ikatankasihku berkata...

suka gambar yang last ni, ceria jer masing2, boleh hantar gambar ni masuk peraduan.. :P

Ya ALya berkata...

salam kenal......