Selasa, 20 September 2011

roti azian


pagi tadi sy tak sempat bersarapan...
penat mlm td tak hilang lagi...
(mlm td ajak kawan2 yg tak sempat dtg umah hr tu
tapi alangkah indahnya pagi saya sekiranya dapat makan roti ini lagi....

masa takde air kat umah, saya hanya mampu buat sarapan yg mudah2 aje....nak goreng2 ni malas...tp goreng laa jugak fillet ayamas...heheh...roti sgt mudah...kdg2 sapu je peanut butter pun ok.....kl gardenia...sungguh enak di makan begitu sajaaaa....heheheh

12 ulasan:

ummiarissa berkata...

wah mewah jugak nampak sarapan ni,walaupun ringkas...kenyang ni..

azi berkata...

Yan...walaupun mudah disediakan..tapi nampak sedap sangattt...:)

azian berkata...

ummiarissa...
alah, biasa2 aje...letak tomato, timun, fillet ayam, sos dan mayonis....

azi,
kak...kl muaz dan abah dia tak suka roti mcm nih...huhuhu...tak nak letak sayur....yg ni yan punya...heheheh

bujal X berkata...

balik ni nak beli fillet ayamas~keh keh~

ikatankasihku berkata...

Wah jarang azian reply komen kat sini, ni maknenyer anda tgh free...kan ...hehehe

terliur tangok sandwich ni..nak jugak..dilever kat melaka jap..hehehe

Kakzakie berkata...

Kalau kakak roti macam ini bukan sarapan lagi, terus buat lunch....

MulutPayau berkata...

Yan...Salam Aidilfitri...(masih dalam mood raya lagi ni..)

Sarapan dgn roti mmng mudah disediakan...Tapi Yan buat ni..mmng mnyelerakan....boleh knyang smpai t/hari..

KuNanGKuNanG berkata...

amboi tebalnye roti ni..wat lunch pun ok gak ni.he3

munna berkata...

walla....sedap nampaknya roti ni yan... kak munna pun sarapan roti gak tapi sapu ngan kaya je

azian berkata...

bujal...
ko jgn tak beli plak...kang ade yg negnces,tau ngences???hheheh

ikatan kasihku...
heheheh...sy td jaga exam, curi2 jap online...hehehe..voley gitu???rindu nak balas2 komen nih hah...alahaiii

kak zakie...
ye ke kak???heheheh...kl akak dtg umah sy, sy tak bg akak roti tu je utk lunch taw...heheheh

azian berkata...

MP..
selamat hr raya jugak ye....hehehhe...

kunang2...
akak mmg suka yg tebal2 kl buat sandwich nih...heheheh...baru berselero nak makan....(kuat makan laa katakan....)

kak munna...
yan tak mkn kaya laa kak...huhuhu

miloais berkata...

that sandwich amat mabeles hoccay!

ehhh... macam iols dah rasa kan???
ekekekeke

ekceli iols memang gemar makan sandwich - esp yg filling macam kat gambo tu!
hiks