Isnin, 5 September 2011

Berjumpa dgn Sharifah NAdzarah....



hah...kenal tak sape ni???ni la sharifah nadzarah dari blog sweet memories tuh...
akhirnya dapat jugak jumpa dia...kebetulan kami sekelurga beraya di majidee tahun nih, tghr tu azian singgah taman daya kejap....heheheh...mujur hubby nak pg....sbb dia yg tau jalan2 kat jb ni....kl azian....huhuhu...nak g giant tampoi tu pun ntah sampai ntah tidak...heheheh


kata hari raya....heheh...menu raya....ni tak tau laa aku mkn kali ke berapa sbb dah byk sgt mkn...heheheh....tapi sbb air tangan sharifah punya pasal....tewas jugak laaa.....mulanya nak mkn sikit aje tp....huhuhuhu...apakan daya...sbb sharifah cakap dia yg masak, aku pun syok aje tambah lauk.....heheheheh


anak2 aku ni biasalah kl g umah org...nak2 si muiz....mmg putera kemas umah...
heheheh


hah...ni aidil...anak sharifah yg bongsu....(bongsu sementara ok...heheheh) sebaya dgn muiz tapi badannnnnn...kussss semangat....aku ingatkan muiz tu dah debab dan bam2....ngupe2nya anak sharifah ni laagi semangat....cute jek ek...

apa2 pun terima kasih buat sharifah dan kelurga....dia mmg baik hati....azian sgt bersyukur sbb selalu dapat kawan2 blogger yg baik2 nih....best laaa.....tak dapat bg apa2 kat sharifah....cuma bekalkan laksa johor aje...tu pun akak ipar aku yg buat...heheheh...sedap tak sharifah????

ok, ade masa dan ade rezeki, kita jumpa lagi ye....
terima kasih sgt2....
terkilan sbb tak dapat mkn eskerim mesia buatan sharifah.....heheheheheh....kene dtg lagik nihhh....

9 ulasan:

Sharifah Nadzarah berkata...

wahh!!!!..dah n3 dulu ye dia...
kite x sempat lagi yan...
ape pun TQVM..
mmg best jumpe yan..walapun sekejap...
x dpt bagi apa2 kat yan....
sori sgt...
eskerim tu pon sori sesgt ye yan..dah berbual trus lupe nak bagi yan...
NNTI DTG LAGI YER...
TQ

makdara TERdiva berkata...

selamat hari raya azian,
bila plak kita nak jumpa???
hehe :D

azi berkata...

Salam Azian..
selamat hari raya dari akak ye..

Dah jumpa Sharifah selatan..bila pulak nak jumpa Sharifah utara...he..he...:)

Citarasa Rinduan berkata...

wah..
so jeles nie...
yan.................................

Lina berkata...

baguslar azian ni slalu jumpe blogger2 :)

Yan berkata...

wahhh raya sakan ye Yan.. asal tak mai umah Pontian??

ainnoraini berkata...

selamat hari raya...
seronoknye bile jumpe mcm tu...lagi la mesrakann..

Wanieyra berkata...

Bestnya.....

munna berkata...

seronoknya...ramai blogger beraya dgn yan tahun ni ye....