Jumaat, 7 Oktober 2011

Nasi Lemak Tak Berapa Nak Jadi



sorry ye...
sarapan semalam ni
semalam kan, busy sgt upload markah dalam sistem
hah, maknanya dah abis marking la khennn????
hehheheheh


sbb dah janji dgn muaz nak buat nasik lemak....
macam dah lama sgt tak buat taw
tapikannnn
guna santan kotak je kooo
tak sedapppppp
tapi redha je laaaa
sendirik nak mkn....
ayam gorenng permintaan dr hubby

ok,
hr ni nak goreng nasik aje...

p/s ok, nnt tghr sy bgtau ye sape blogger yg dtg umah azian tu....addehhhh...lama benor nak bgtau ek....
saboooo

9 ulasan:

ikatankasihku berkata...

macam ni kata tak jadi..dah macam nasi lemak hotel dah..bwk pinggan mintak sikit boleh yer...keh keh keh

azieazah berkata...

Kalu nak ikutkan, guna santan kotak tu bagus, kurang kolesterol, tapi original Nasi Lemak takda.

Kak Azie pun kalu buat guna Santan Kotak gak. Sekali sekala jer guna Santan Ori.

Janji bleh belasah. hehehehee

suri solehah berkata...

sedapnya nasi lemak..saya kadang tak berapa suka guna santan kotak..tapi time malas nak klua..guna jugaklah...

azian berkata...

ikatankasihku...
meh sini pinggannya...alahhhh....ni semalam punya laa.....dah abissss...heheheh

kak azie...
ye ke kak????hehehhe...tp tak pior laa kak santannya

suri solehah...
sy pun sama....santan kotak tu mmg stand by jek kl malas nak g kedai...huhuhu

Lina berkata...

sy pun klu buat nasi lemak buat dgn santan kotak...xde arahlah hehe...

cam suspen jer saper blogger tuh...blogger terkenal kot haha

bujal X berkata...

apsal santan kotak tak sedap?

azian berkata...

lina...
kl santan kotak make sure kene cari yg ade tanda halal betul, tanda halal main2 tu sy takut jugak nak beli...heheh...blogger tu ialahhhhh....tunggu ye....heheheh

Bujal...
bukan tak sedap tapi rasanya pada saya mcm lain laaa...sbb tak pior gitu...heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tu la..len kali jgn pki santan kotak yan.akak tak pernah lagi guna santan kotak klu buat nasi lemak atau sebarang bubur.takda kelapa..kiranya cancel.2 menu tu mmg akan lari rasanya klu guna santan kotak

kakchik@ella berkata...

KC pun sokmo guna santan kotak sebab terpaksa.