Rabu, 5 Oktober 2011

Aksi Terlampaw Seorang Abang



masa aku tgh tgok tivi
budak2 ni sedap jek tido
sekali aku tgok, dah ngupe mcm nih!!!!!
harap maklum, tiada yg terseksa semasa gambar ini di ambil
aku dah alihkan kaki muaz
then aku amik kamera, stand by gitu....
lama aku tgok diorang tdo...
sekalikkkk abg letak kaki, aku terus snap dan alihkan kaki dia....
kesian adik....
hah bang, ko tgok apa ko buat kat adik ko nihhhhh.....

p/s busy sikit tapi akan update kunjungan seorang rakan blogger ke rumah saya hr ahad lepas....
hehehehe...siapakah dia?????jeng jeng jenggggggg

17 ulasan:

ikatankasihku berkata...

tajuk suspen..jeng jeng jeng..ganaz3

bujal X berkata...

saya pun selalu kena camtu~anak saya selalu tidur bagi kaki kat muka abah dia~haih~

Lina berkata...

anak2 sy pun kdg2 x sedar rupa gini lar bila tdo...tpaksalah kita ni mengalihkan

nyanyisunyi berkata...

tu kira ok gak...akak tgh tido sekali penyepak naik kt muka akak..si bungsu tu mengigau tendang bola gamaknya haahaha

azieazah berkata...

Biasa tu. Kalu dia tiarap terus atas badan adik, baru betul itu terlampau. hahaha

munna berkata...

sama lah yan...klu mlm2 kak munna mmg bangun check yasmin dan meya tido...sebab meya lasak...sokmo adik jadi mangsa

munna berkata...

jeng jeng jeng...tak sabar nak tahu siapakah dia....

KuNanGKuNanG berkata...

ganas habis si abang ni tdo...huhu

Sharifah Nadzarah berkata...

mungkin dia ingat bantal pelok kot yan..hehhehe

miloais berkata...

lasak!

tapi bebudak memang begitu kan???
my son jugak macam tu tidonya...

azian berkata...

ikatankasihku...
tajuk jekkkk...heheheh...tapi terlapaw laa jugak kan....pada sy laa....heheheh

bujal...
ainulpun mcm tu jugak??????hehehehhe

lina...
budak2 mmg cam tu...kl letak jauh2 pun nak jugak bertemu dlm tdo....hehhehehe

azian berkata...

nyanyisunyi...
laaaa haiiiii....siannnya.....kl sy kan mcm nak sepak je balik tapi sbb anak kan....hehehhehe....

kak azie...
hamboiiii....yg tu dah terlapaw lampawwww....akak nakal ek...hehhehe

kak munna....
meya tu boleh tahan jugak ek...sape blogger tu kak ek...hehehhe

azian berkata...

kunang-kunang...
heheheh...sebenarnya adik beradik tdo ganazzzz...mak dgn abah je tak...hahahhaha...cover2...


sharifah...
a'ah...ye laaa sgt bantal peluknya....kl sebelum tdo nak main siku dulu, dah ajar bg bantal pun tak nak...heheheh

iols...
anak iols pun mcm tu jugak ke?????hehhehehe.....tapi diorangkan dah besar???heheheh

Pia berkata...

"hahaha..sian si adik kan..yg peliknya kalau asingkn sebatu pun mesti last2 jadi cam tu jugak kan.."

Alin Marlini berkata...

aksi ganas yg selalu Qayyum buat kat Kak Alin

Dinas Aldi berkata...

Takpa, tak sengaja masa tidoq, tak sedaq. Dia ingat bantai dakap tuh :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

anak lelaki...lasak nyer dia tido?