Isnin, 3 Oktober 2011

Desa Rehat Cherating


assalammualaikum kawan2...
(aik...ade salam ek hari ni...)
sebenarnyakan, aku rasa laa...sbb anak2 aku demam last week adalah sbb.....
kami hangkut diorang ke cherating
then, bawak diorang mandi2
pergi paya bakau kat jeti
mujur tak bawak tgok kunang2
kl tak....aishhh



hr sabtu minggu lepas kami g cherating...
konon2 nak release tension la katakan...
mula2 nak stay kat kuantan aje
tapi hubby ajak tdo kat cherating
dia cakap kawan dia ade chalet
so, chalet ni bukan kami yg bayar ye
tapi best jugak duduk sini


ni pemandangan kat luar chalet tu...muaz nak tangkap anak2 ikan dlm ini...addehhhh
yg mati pun ade ...aku ingat muaz yg picit...tp dia cakap mmg dah mati sebelum dia dtg lagikkk...heheheh


ni laa chaletnya...



kat dlm bilik ade satu single bed, king size bed dan sofa bed...



korang tgok laa budak2....



bilik air...OK...bersih....

semalam kan, ade blogger tu datang rumah aku taw....sape??????
nnt i story mory lagik ek...
nak sambung marking jap....
addehhhh

11 ulasan:

Kakzakie berkata...

Seronok tengok 2 bujang kecik sorang golek ata katil sorang jadi tukang tengok. Nak panjat tak dapatlah tu...:)

azian berkata...

kak zakie...
muiz mmg nak naik sbb tgok abg dia dah naik dulu...tp akhirnya....BERJAYA!!!!

bujal X berkata...

ada ekon tak?? he~~

ikatankasihku berkata...

cuti2 malaysia ni..jelesnya..hehehe

azian berkata...

bujal..
ekon ade...walaupun bilik ekonomi..heheeh

ikatankasihku...
dlm mesia tak pa...luar mesia...addehhhh...hehehhe

miloais berkata...

rajin banget uols cuti2 - makan angin nehhh!

Amy Syaquena berkata...

wah jelesnya , dapat bercuti...nampak selesa biliknya...

munna berkata...

lama dah kak munna tak bercuti mcm ni...selalu pergi cherating balik hari je...

munna berkata...

wah.. wah.. siapa yek blogger tu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cam best je akak tgk..hehe.nnt tunjuk akak kat mana tmpt tu eh?

Lina berkata...

cantik jg chaletnya