Jumaat, 7 Oktober 2011

Kunjungan Dari Seorang Blogger....



hah...kenal tak sape blogger yg dgn azian nih????
inilah kak munna....
kami dah jumpa dulu masa bday anak kak munna



sebenarnya dah byk kali kak munna ni nak dtg ke rumah azian....
tapi....
tau2 je laa....hehhehe
sabtu ahad kadang2 ade je programnya....
jadi ahad lepas, baru kak munna dapat dtg


xtvt memasak bermula jam 1.30petang...lepas balik dr pasar pagi temerloh....heheheh
saya masak soto



ni kak munna tgh makan....ntah sedap ntah tak laa ek....ehehheh
malu i tawww....
kak munna dtg dgn mak,adik dan anak buahnya....en hubbynya kije....


saya buat pizza



saya buat marble chocolate cheesecake atas permintaan kak munna



ok, ni laa rupa katdalam bahagian marble cheese cake tu ye...



me goreng ala kasih sayang sbb takde udang, sotong dan ayam tapi ade daging....hehehhe
saje masak mee sbb ade students nak dtg jugak petang tu....so, takut tak cukup, azian goreng je laa mee....kan tu yg paling mudah....hehehhe

ok....
terima kasih utk kak munna sekeluarga
mintak maaf kl ade yg terkurang ye
jgn serik datang ke rumah kami lagi



29 ulasan:

Maya Mayana berkata...

lama tk dtg sini..azian pun cam busy jerk..sedappnya masakan azian that day..tengok pun kecur...org pndai masak...

kenal munna ni tp kat alam maya jer...mesti sedap tu munna tk toleh kiri kanan...hehe :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sedapnyer kek tu yan...inbox resipe plizzz..nak tambah lemak tu bertambah gebu ..hehe.

yan,akak beli waffle maker tu yg murah2 je kat doha ni.45.90 je harga dia.klu tak silap la..ke 49 riyal camtulah.kiranya tak sampai RM50 la ..hehe

KuNanGKuNanG berkata...

amboi semuanye sadap2...banyak plak2...:).kalau sy la wat benda banyak camni, pengsan la jawabnye..ekekeke

Citarasa Rinduan berkata...

yan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakzakie berkata...

Wahhh.... kalau kakak datang nak makan macam ini jugak tau. hihi...

naziyatul fatihah berkata...

teringin nak rasa pizza tu madam =)

Sharifah Nadzarah berkata...

YAN NAK KEK TUUUUUU!!!!
POS SEBIJIK...
NAK DTG GAK LAH...
NAK MAKAN & TAPAU SEKALI

Sharifah Nadzarah berkata...

MESTILAH KENAL...
SAPE TAK KENAL MUNNA...RAKAN MAYA KITA SEMUA...


P/S..YAN suka pakai jubah ekk.
kt pun suka tapi kalau pakai org mesti nak tanye ngandung ker? singkat btul pkran diaorg tu (bukan blogger la)..kdg2 geram tau.sedey

ikatankasihku berkata...

oh inilah dia n3 yang di nanti2..dah tgk orangnyer..hehehe

bermacam2 di masaknya ..hehehe

kakchik@ella berkata...

nak jumpa azian. nak jumpa munna. dua2 kc nak. masalahnya korang nak tak jumpa kc?hihihi.

makdara TERdiva berkata...

tak sabor nak jumpa azian.. :)

azi berkata...

Salam Azian...
Sukanya yan dapat jumpa kawan blogger ye...bertuah betul Kak Munna tu dapat makan masakan Yan. Akak tengok semuanya sedap2...terliur akak kat SP ni..tambah2 soto tu, akak punya kesukaan...nanti bila kita jumpa..Yan masak soto ye...he..he..

Ati Masrif berkata...

salam azian,

kalau tengok rekod
dah sah azian ni suka jamu
org makan kan..

lain nampak muka muna ye

ainnoraini berkata...

nak gi rumah azian la..mesti dpt makan kek yg sedap tu ye...dgn pizza...

azieazah berkata...

Macam-macam dia masak eh? Amboiii... rasa nak terus pindah dok Temerloh!


*Kak Munna? agaknya saya lagi tua dari dia, cemana saya leh panggey dia Kak? Soriiiii...

azieazah berkata...

Kalu tetiba Kak Azie dapat sampai ke rumah Azian tu, tak makan apa pun takpa, asal dapat borak gelak gelak dari pagi sampai malam.

Bila dah malam, tentu la kena tidur situ, kan? kan?

dan tuan rumah takkan tak masak apa-apa untuk tamu yang tidor situ? kan? kan? hahahahaha!

MulutPayau berkata...

Banyaknya Yan masak....teringin nk ke rumah Yan....

azian berkata...

maya mayana...
busy laa jugak sbb budak2 dah abis peksa....tp paper dah siap marking dah....tinggal meeting je utk update semua markah sebelum result keluar...hehehe...tu kene tanya kak munna laa yek...

kak lydia...
resipi tu amik dgn kak ummi kuantan...ade yan tepek kat blog yan ni...waffle maker kat sana kira murah laa ek...hehehhe

kunang2...
takdenya sampai pengsan...seronok taw nak jamu org dtg umah kita ni...heheheh...jom laa dtg umah kita....heheheh

azian berkata...

kak ayuuuuuuuuuuuuuuu...
hehehhehe...meh laa dtg umah sy...umah cik mat da dtg 5 kalikkk ek...hehehheh

kak zakie...
kl akak datang, jgn cakap yg mcm ni kak, lebih pun boleh...kan akak nak tdo umah kami...ekekekkekek....

naziyatul fatihah...
alahaiiiii....sy mmg kl boleh nak buat bg kat semua org tapi apakan daya.....huhuhu

azian berkata...

sharifah...
meh laa ke jengka....tak yah bawak pinggan...hehehhe...sy mmg suka pakai jubah...sbbkan......hehhehehe...nnt laa sy bgtau....alah, tak de nya nampak mcm mengandung kl pakai jubah...kan lg selesa...alah, org yg cakap tu mesti tak suka pakai jubah...

ikatankasihku...
hah, ni laa munna....tapi kat blog dia tak update lagik...ntah2 serik kot nak dtg umah sy nih...huhuhu

KC...
alahaiiii kakchik ku....sy nak sgt jumpaaa kakchik...nnt kita jumpa 23hb ye...hehehhehe

azian berkata...

MDT...
tak sabooo jugak nak jumpa MDT...hehehheh

kak azi...
alahai kakkk....soto je kak...kl akak nak dtg,nnt akak kene tdo umah sy sbb takkan nak balik hari ke SP tu hah...hehehhehe....nnt sy buatkan komplete set punya menu kl stay kat umah sy...pagi, tghr , petang dan mlm....hehhehehe

ati masrif...
hehehhe...alah, tak salahkan jamu org dtg...hehehe...lgpun sy suka...kl ati dtg pun sama jugak layanannya...harap dapat jumpa nnt ye....

azian berkata...

kak ain...
boleh je kak...meh laa datang...hehehhe...sy tunggu taw....

kak azieazah....
hahahahhahahahahahhahah....kl akak kan, 3hr 3mlm punya pakej taw....meh laa duk jengka jek...hehehehhe...alah kak, KL tu dgn jengka tak jauh sgt laaa....nnt sy terjah dapur akak ek...hehehhe

MP...
meh laa MP....hehehhe....bgtau je kl nak dtg...umah sy sentiasa terbuka...melainkan kl sy takde kat umah aje...hehehhe

Dinas Aldi berkata...

Huih banyak makanan tu, sungguh meriah topping pizza tu!

bersama kak Es berkata...

yannnn!!! bila ni nak masakk utk kak essss.. rindunya lama tak jengah :)

Lina berkata...

marble cheesecake tu mmg buat kecur air liur lah hehe

munna berkata...

wah!.....dah update ye..... glamer kak munna kat sini .... saja je tunggu yan update dulu...sebab nak cilok gambar berdua... kat kamera kak munna ..kak munna besar gedabak mcm tong drum... di samping yan yg semakin kurus ni...

munna berkata...

menu hari tu semuanya sedap3 ...lagi2 kek marble cheese tu... mak kak munna pun suka sgt

azian berkata...

teacher....
alah, teacher pun boleh buat jugak...heheheh

kak es...
meh laa dtg jengka...mengimbau zaman silam gituuu...heheheh

lina...
senang je buat dia....heheheh...cuba laa ye...

azian berkata...

kak munna...
hehehhe...terima kasih kerana sudi dtg....sy kurus????hahahahhaha...bam2 dah ni kak...heheheh

maaaf kl ade yg terkurang ye kak...