Selasa, 17 Januari 2012

Genting Strawberry Farm



ingat lagi tak entry pasal janda TERBAIK?
masa on the way balik singgah laa kat genting strawberry farm
kesian muaz...teringat kat dia
sbb dia selalu ckp bila nak g cameron petik stoberi
dia kat kampung kan masa ni
so, bawak adik aje laa...



ni dgn kawan kami masa belajar dulu...GB
bukan gadis bunga tapi Gibi
nama penuh punyaaa laa sodapppp
Sarina Irma....panggil GB tak tau pasai pa..



sama kacak, sama hensem
hahahahah
(jgn muntah hijoooo ek)
seronok dtg sini

13 ulasan:

Kakcik Seroja berkata...

Eh... kat genting pun ada kebun stroberi ya? Manis tak buahnya?

Yan tak nak turun ke Shah Alam (rumah Ayu) ke pada 22/01 nanti? :)

Lina berkata...

ingat lg ms mula2 g cameron highlands...1st time tgk buah n pokok strawberry live ha mulalah petik x ingat dunia...bila timbang adusss nak pitam tgk harga hahaha

Daddy Ziyyad berkata...

baru tau kat genting pun ada farm stroberi..sedap tak?

Kakzakie berkata...

Kakak lama betul tak sampai genting.. Kesian muaz selalu kena tinggal...

Kakak balik Pontian Yan. Sebab Nurienne kan di Pontian terus singgahlah rumah atok dia...

munna berkata...

lama dah ke ada genting strawberry farm ni Yan... tak perasan pula kak munna masa gi genting dulu ari tu

Alin Marlini berkata...

seronoknye yan...kak alin seumur idup ni baru sekali jek..hehehe

ikatankasihku berkata...

hamboi, berjalan sakan dia yerk..hehehehe
cantik tempat ni =D

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

syoknya petik strawberry.ngap time tu jugak yg syok tu

Azian Elias berkata...

akak kan Yan..plan nak ke area Camreon Highland ni punya lah dah lama. Tp sampai la tak sampai2..

kakchik@ella berkata...

lama la KC tak gi cameron.

Dinas Aldi berkata...

Yg ada puting kat mulut tu paling hensem, okeh!

Citarasa Rinduan berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teringin nak pi genting..

DrSinga berkata...

kalau takde puting,
laaagi hensem