Selasa, 31 Januari 2012

Sarapan Di Rumah Memang Best



Hari ahad lepas sy masak mee hoon singapore yg tak berapa nak singaporenya
heheheheh
sambal udang
bebola ayam (istimewa utk muaz yg ngengada nakkkk)
keropok (besh wooo mkn dgn mee honn kl ade kopok...)

ahhh...hr cuti mmg best kl dapat sarapan mcm ni...
hr2 biasa kelam kabut acikkkkk!!!!
heheheheh

p/s sy mmg kemaruk tupperware!!!!
nak beli ke??? kite bagi laa 25%...hehehe

15 ulasan:

Kakzakie berkata...

Org asyik duduk dapur memang rajin buat macam-macam Yan. Tapi sampai sekarang kakak belum lagi rasa airtangan Yan... entah bilalah agaknya...

Azian Elias berkata...

awak sama macam akak. tupperware dah pakai since 22 tahun dulu.. Bayang kan lah.Tp banyak beli, banyak hilang.. Maklum lah..kerja bibik ni.. Bukan tau benda tu mahal ke murah..

Lina berkata...

sambal udang tu mmg mengancam hehe...sy ni sejak kebelakangan ni jer br ngumpul tupperware, dulu2 x terasa pun bila tgk org len membeli

bujal X berkata...

saya tak ingat bila last masak sarapan sendiri~~beli sokmo~~keh keh~~

miloais milo berkata...

sarapan kat rumah memang best - bleh masak berbagai - errr... bila rajin!
ehehehehe

kasihibu berkata...

meriah menu sarapan
memang best sarapan di rumah, selain boleh mengulang makan kan?
rerebut dgn anak anak...memang seronok

kakchik@ella berkata...

rmh kita byk tipuware jere. hihihi.

Cho Zila berkata...

mihun singapurani kalau makan ngan cili kicap sedap tu...
akak dah berhenti beli tupperware dulu kemaruk gak...

Hanis Azla berkata...

rumah akak pun weekend baru buat sarapan.. hari biasa mmg anak2 sapu roti dgn kaya aje pagi2.. he..he..

azian berkata...

kak zakie...
tu la kak, bila ntahnya kak...huhuhu

kak yan...
wahhhhh...22tahun mehhhh...hebat dah tu koleksi dia...ekekekek


lina...
kite ngumpul sikit2 laa nih./...heheheh

azian berkata...

bujal...
sekali2 tu tolong laa org umah wat sarapan...ekekekek

iols
akak, akak rajin punya laa...sy tau...heheheh

kasih ibu
ulang2 tu yg tah tahan...hehehehe

azian berkata...

kakchik...
kite pun ade gak tipuware...heheheh

cho zila...
ye, kl ade sambal kicap tuh, mmg lg sedappp...heheheh

kak hanis...
ye ke ni????cam tak caye jek...heheheh...akakkan ngajin...

munna berkata...

TERINGAT KEROPOK YG MUIZ DGN MEYA REBUTKAN MASA PERGI RUMAN YAN DULU..MMG SEDAP KEROPOK TU

norlieharumaini berkata...

salam ziarah dan kenal... pebret akak ni...

Yaati Nor berkata...

patut la interprem tuppaware..saya also berkenan klu nama dia warna oren tu..heheheh