Jumaat, 27 Januari 2012

Kesian Muaz&Muiz dapat family macam kami




birthday muaz 11 ogos
birthday muiz 22 ogos
tapi mak dia ajak kawan2 muaz datang umah makan2 bulan 12 tahun lepas....
terukkan mak diaa....hehehhehe
ni kek yg muaz pilih, dia cakap nak ade train kat tengah2....
puas laaa tanya dia nak kek macamne
sbb?????
tak nak kek yg ummi buat, nanti kawan2 dia cakap tak sedap
dia malu nanti
ade ke patut?????
kecik2 dah pandai kan...



majlis ni dibuat sebelum sy g kursus kat penang hari tu
sedih jugak sebab cik T tak datang
saya masak nasi ayam, mee hoon singapore
saya balik awal hr jumaat tu...
sempat laa masak2, majlis start kul 5 lebih gitu
hubby ajak kawan2 opis je, sy pun ajak kawan2 terdekat aje....



saya buat puding roti, marble chocolate cheese cake, goreng nugget (permintaan muaz) , muffin chocolate dan dadih.
yg dlm tupperware tu keropok



muaz sgt excited....asyik tanya jek bila kawan2 dia nak dtg
tiup belon punyaaa banyak tapi dia cakap, belon tu semua dia punya....
mmmmmmm....



"ummi, cepat amik gambo abg pakai topeng nih...."
dia pernah dapat goodie bag dr kawan dia sempena bday kawan dia tu
dia tanya, knp masa bday to u (bday dia laaa, tp dia ckp mcm tu...heheh) abg, ummi tak buat pun mcm gini (sambil tunjuk goodie bag tu)adoyaiiiii

so masa bday diorang ni, aku pun ade sediakan goodie bag
tak sempat nak snap, org dewasa pun turut mengambilnya....
hehehhehe



kesian adik...dia tak dapat nak potong kek sbb abg tak bg adik dekat
adik suka main krim kat kek
hehehhehehe
kek pun rosakkkkk

sebenarnya masa bday muaz, dia ade kat kampung....adik aku Yati dah belikan dah kek utk dia...
muizplak, masa bday dia, tinggak kami berdua je kat umah, abah g periksa kat KL, mlm baru abah balik....

maafkan ummi ye adik beradik MUMU(muaz dan muiz)hehehhehe
tak semestinya ummi dan abah tak syg kamu
hari2 kami syg
yg penting kamu semua menjadik anak2 yg soleh
tahun ni ummi dgn abah ajak kamu berdua naik kapal terbang ye...
insya ALLAH....



9 ulasan:

munna berkata...

banyaknya menu yan.....birthday MUMU dekat ye..senang nak celebrate

Sharifah Nadzarah berkata...

YAN..SENANG BESDAY DLM BULAN YG SAMA...
SEMOGA MUMU JADIK ANAK YG SOLEH..
HEPI BELATED BESDAY MUMU..HIHIHI

azian berkata...

kak munna...
biasa2 aje...maaf laa tak jemput akak sbb buat pun mcm on the spot jek kak...panggil kawan2 muaz yg kat sini2 je hah...

sharifah...
kalau ade no 3 nanti kl boleh nak 31ogos...hehhehe

gadisBunga berkata...

silap tu.

bukan kesian, tapi beruntung!!!

ainnoraini berkata...

kalau dekat boleh dtg potong kek sama2 tau...sebab acik ain pun bulan 8 jugakkk...

Citarasa Rinduan berkata...

happy belated birthday muaz dan muiz..

yan.. sedihnay sbb cik T tak dapat datang, smpai skrang dia mcm tu lagi ker??

tak sukaaaa
dan tumpang simpati pada kamu sklrg

azian berkata...

Gb...
ye ke beruntung???ekekekek'

kak ain...
tahun ni meh kite potong sama2 ek...hehehhe

kak ayu...
mmg tak sukaaa.....huhuhuhu

Lina berkata...

yg best ayat xnak kek yg ummi buat sbb takut kawan2 kata x sedap...hai budak2 zaman skrg pun dah pndai ek...

ikatankasihku berkata...

perghhh, kek terbaekkkkkkkk, mmg cun..

meriahnya diaorg..happy bezday utk anak2 yan :)