Isnin, 9 Januari 2012

Janda TERBAIK



just nak share kat sini pengalaman kami ke janda baik
bulan lepas ade kawan2 masa belajar buat reunion
tapi yg dtg cuma 4 org aje
tu pun sbb kami ni kawen dgn budak kelas
ade le 4 org....heheheh
tapi best laa dtg janda baik ni
sbb ingatkan mcm ade dusun2 aje...
heheheh




sebenarnya kami stay kat chalet sedara kawan aku ni
so, tdo free je lee...(i like free2 nihhh....ekekekek)
abah (my hubby lorrr) tak bg adik mandi sbb airnya sejukkkk sgt
oh ye, masa ni muaz takde...dia kat johor sbb masa tu cuti sekolah
sian dia tak ikut (padan muka, tu laaa nak sgt duduk dgn nenek kan...heheheh)




cantik kan???



akhirnya mandi jugak muiz tu...
abah tak tahan, sbb sejuk sgt
ummi ok jek....heheheh
basah2 kan kaki aje...




ni sejuk nih...

cute tak muiz???
heheheh

ade ke sape2 pernah g janda baik?
kenapa ek nama tempat tu janda baik?
addehhhh

16 ulasan:

ikatankasihku berkata...

hahaha, tajuk jer dah buat org laki stim..huhuhuhu
sonok jer main celop2 badan kat situ... =)

azian berkata...

mama ikin...
hahahhahahahahahah....stim ek????heheheheheh

miloais milo berkata...

chalet tepi sungai???
bestnyaaaaaaaaa!~

azian berkata...

iols...
yeap, tdo mlm pun boleh dengar arus sungai tu hah...heheheh

Citarasa Rinduan berkata...

yan..
bila bab2 sejuk nie, agak2 ada kaitan dengan janda kot.
eikkkkkkkkkkkkkkkk.. pitam

PS: datang singgah kedai kak antara sabtu dan ahad tau. i tunggu

ainnoraini berkata...

bestkan yan pegi kat situkan..air dia sejuk betul..beberapa bulan lepas pegi kat situ mmg seronok...

azian berkata...

hahahhaha...kay kak ayu...hr sabtu tu nak g majidee, may bboleh singgah kejap kot...nnt sy tanya hubby dulu ye....wahhh...nak mkn best nihhh...heheheh

azian berkata...

kak ain...
tu laa....sy ade baca entry akak masa akak g sana...sy baru tau janda baik tu best...heheheh

Zie berkata...

kenape APB tak buat lawatan ke sini?? tapi kitorang nak gi USS kat kota singa bulan seploh kang..!!...kalau2 zie maseh wujud kat APB ni lagi laaa...haha....tapi menariknya tempat ni..hmmmm

munna berkata...

sejuknya... kak munna tak pernah sampai lagi kat situ...ada jumpa tak janda terbaik kat sana Yan

Daddy Ziyyad berkata...

best wooo, air nya mesti sejuk kan...kenapa Janda Baik, sebab kat situ takde janda yang menggatal dgn laki orang! ekekekeke

LYAfrina berkata...

comelnya air terjun dia...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sian..mmesti sejuk giler.akak tak pernah smpi lg kat sana

Ati Masrif berkata...

suatu tika dahulu...
janda2 kat situ semuanya
baikkk punya ..hihi :P

Lina berkata...

sy pun penah pegi tp g berjalan jer...sy pegi kawasan rumah syed al attas (x tau betul ke x nama ni) cantik rumahnya betul2 tepi sungai cam dlm gambar azian tu

Yaati Nor berkata...

saya biasa gi..sebab umah mak mertua kat Selesa Hillhome tu..seberang janda baik tu. sllu breasfast kat andak place..mmg syok woo...hilang akal nak mandi kat janda baik tu..air dia adik beradik dgn genting tu...wooo