Isnin, 30 Januari 2012

Nasi Lemak



hari sabtu ahad mmg tak leh nak update blog
addehhhh....hehhehehe
hari cuti baru2 ni, telah meghajinkan diri masak nasi lemak
selepas muaz bersuara
dah lama ummi tak masak nasi lemak
hubby kije sbb next week kami nak g coti kan
hehheheh
alah, g cameron je punnn
muiz tak pernah sampai lagi
muaz plak dok sibuk nak petik stoberi
hr tu dia nampak gambo2 g genting yg pi strawberry park tu hahh
tu yg dia tanya, knp dia tak ada
ekekekkekekekkeke

sarung tangan dia masa beli kat cameron dulu dah kecik, aku suh bg kat Muiz dia tak bg
dia ckp nanti dia nak pakai sarung tangan apa.....

risau betulll...mcm laaa sejuk sgt.....


p/s nak bg souvenir laa kat kawan2 yg ngajin komen kat sini...hehhhe

10 ulasan:

bujal X berkata...

siap ada begedil~~rajin sungguh~~

azian berkata...

bujal...
ade begedil lg sedap...heheheh

Kakzakie berkata...

Lain kali jangan tinggalkan salah satu. Bawa semua. baru dua je pun tinggal-tingglkan. Kalau susah bagi kat kakak hihi....

azian berkata...

kak zakie...akak nak muaz ke muiz????ekekekekekke

munna berkata...

aduhai rajinnya.... bergedil tu yd buat tambah selera nak makan tu... nak ke CH ke yan... beli banyak2 strawberry ye

azian berkata...

alah kak...biasa2 jek...heheheh...
akak nak kirim ke?heheheh

Lina berkata...

beberapa minggu lepas masak nasi lemak sbb si kakak suka

azian berkata...

lina...
kl anak2 yg mintak, mesti kite nak buat kan...hehehe

Daddy Ziyyad berkata...

nasi lemak + bergedil!! sedapppp nya..

rajin betul masak macam ni...wonder kenapa husband u tak gemuk gemuk lepas kawin...ekekekekeke

ikatankasihku berkata...

ns lemak bergedil..sungguh asyik..huhuhu..
nak meleleh air liur koi ni, wok