Rabu, 20 April 2011

ES Teller 77




sambung lagik citer yg lom khatam lagi nih...(mode masih lg kemarukkk) hehehehhehe....kat sini la kami mkn mlm hari ke 3...sebelah dgn pizza hut di area plaza parahyangan dekat dgn matahari...matahari ni tempat shoping jugak laaa...dah jalan2 ...kami pun dah tak ingat kat mane...hehehehkl sesat tak pe sbb angkotan byk, tanya je diorang...mesti diorang tolong punya...lg pun kita yg sesat ni dah besar2...boleh fikir...kl muaz tu yg sesat, haruslah tak tau jalan pulang ke rumah...heheheh









bersihkan kedainya...yg tgh duduk tu manager dia gaknya...tgh kira2...nak tutup akaun gaknya...hehehhe







aku mmg suka minum teh tapi teh sosro ni aku tak leh nak g laaa...ni ade dlm set yg kami order....







aku dah lupa dah apa nama makanan yg aku order ni...nak kata bakso, bukan tapi mee laaa....nak makan pun tak tau mcm ne....ceduk kuah, pastu letak kat mee...amik mee pastu letak kat mangkuk kuah...hehehhe....tapi pentolan yg kat sup tu sedap...aku tak suka sgt mee ni tapi hubby cakap sedap...biasa je pada aku...







paket ayam goreng...ni la tinggal satu je nasi....sedih wooo....sedap...actually ni hubby punya...so, kami tukar2...alah, macam tak biasa pulak...hehehhehe












mula2 nak mkn kat pizza sbb kawan kami cakap pizza kat bandung sedap...so, nak try laaa...manalah tau kan...ade beza ke dgn yg kat mesia...hehehehe....so, aku pun tanya la jurujual wanita di matahari tuh...aku tanya, mana lg sedap kl mkn di pizza atau di es teller...? dia cakap..."ya, kl di es teller ngak ada pizza, di pizza ada pizza..." hahahhaha...amik kooo....aku pun g la es teller ni...jam baru kul 7.30mlm tapi kedai ni takde org langsung...







ni dah kenyang....tenaga nak shopping dah re charge balik...tapi kedai byk dah tutup...hampa....









masa order tu, adoyaiiii....susah payah nak faham...aku mintak set dia tak faham rupa2nya kl set tu, di panggil paket...nak mkn nasi, tapi nasi tinggal satu je...nak makan pisang keju pun dah abis...takde rezeki betul...






rasanya kat mesia pun ade laaa restoren ni....mcm pernah nampak jek....ade sape2 tau kat ne???








12 ulasan:

Yan berkata...

waduh,,nggak dapet makan ye bukk. ngak pa2..nnt aje sih.

azian berkata...

kak yan....
ya kl mau ke bandung lagi, kapan mau sampei....ongkosnya mau di pikirin...hehehhehe

ainnoraini berkata...

salam ziarah....tima kasih sudi singgah blog kite tu...

folow ye...

munna berkata...

Es Teller 77 tu nama kedai yg Azian makan tu ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kan bakso tu yan..klu bakso kan mesti ada bebola daging tu..itulah bakso.klu batagor..yg goreng2 jual balut cam kulit popiah tu..batagor=bakso,tauhu goreng..sedapppp

azian berkata...

ainnoraini...
terima kasih berkunjung ke sini....

azian berkata...

kak munna...
ye, nama kedai tu es teller 77...kat temerloh takde lg kan???heheheh

azian berkata...

kak lydia...
bukan bakso tp mcm bakso sbb kuah sup tu mcm ade wantan...kl bakso kan sup dgn meenya sekalik...ni asing2 plak...

Dinas Aldi berkata...

comel tuan blog posing lepas kenyang tuh!

camana nak bagi alamat kat Azian, ada email address tak?

Kakzakie berkata...

Kalau muaz sesat kat rumah kakak memang terus kakak sorok. Heee....

....Dah lewat sangat la tu semua dah tinggal satu dua je. Tak pe bolehlah makan kongsi-kongsi kata honeymoon....

azian berkata...

teacher...
bg alamat kat no ni ye...
019-7024174

comel ke????(tunduk kemalu maluan...hehehheh)

azian berkata...

kak zakie...
hahahhahah....nak sorok kan muaz ye....?muiz sekalik taw....hehehhehe