Khamis, 28 April 2011

Rich Blueberry Muffin

sebenarnya buat muffin ni dah lama tapi asyik lupa jek nak mengupload kat dlm ni...(sebenarnya byk resipi dah cuba...tp nnt2lah ye....satu2 dulu...wa manyak kije maaa...)




ok...resipi aku amik kat sini....sape lagik kl bukan sifu terhebat...cik mat gebu....




tapi yg aku wat ni tak laa secantik cam cik mat punya...ate, teman ni kan budak baghu belajo...


gini le ngupenya...hheheh












ok...selamat mencuba...kl tak jadi, buat lagi dan lagi...dan lagiiiiii....heheheheheh

28 ulasan:

Lina berkata...

kira jadi lar tu klu naik gebu cam tu hehe

Anamarza berkata...

beli kat mana muffin cup tu? (*_*) comel dah muffin tu untuk mkn sendiri kan, nak kasi kawan2 sedara mare pun dah okey tu

Nazim Nasri berkata...

sedapnya kak :)

*1st time dt blog ni* :)

KuNanGKuNanG berkata...

sdapnye...tp nk wat cam mls je.he3

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cantik gebu...mesti sedap.akak nak cuba lah.mesti lg gebu cam bdn akak skrg ni kot?

Kakzakie berkata...

Kenalah bujang comel yang dua makan confirm comot dgn blueberry...

miloais berkata...

bab baking-cookies-cake-muffin-bun semua ni
iols memang fail nok....
so bila tengok ornag buat - jadik cun gebus ni
buat iols terliur
konpem lah sedap ni!

munna berkata...

cantik dan gebu muffin ni... dah tu cup dia pulak comel ada dot dot...lagilah nampak menarik tertarik

Daddy Ziyyad berkata...

hahaha..saya lagi suka kalau letak blueberry nya banyak banyak!...rupa hodoh pun takpe...

Maya Mayana berkata...

emm nmpak sedap je ni...jeles tgok org pandai masak ni...yana tahu makan aje :P

aizamia3 berkata...

nanti pos sikit ek.. gebu je kite nengoknye..

Dinas Aldi berkata...

cantik tuh! ada jugak ghopanya. kalau akak yg buat, tak nampak ghopa langsung, kahkahkah!

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

yummy !

kReen pernah buat sekali bulan puasa tahun lepas...Anak2 kenmain suka lagi tapi sekali tu je.

hehe...

azian berkata...

lina...
ok laa...kira jadik laaa jugak cuma tak same jek dgn CMG...hehehe

azian berkata...

anamarza...
yg tu beli kat happy sun temerloh...mmg cantik2 muffin cupnya...heheheh...yg ni sy buat bg kat pengasuh muiz...

azian berkata...

nazim nasri...
eh, tak mkn pun tau sedap ke???heheheh...tq dtg sini n komen...

azian berkata...

kunang2...
alahaiiiii...kl malas tu mmg tak dapat nak tolong...heheh

azian berkata...

kak lydia...
cuba jgn tak cuba...mesti gebu cam mat gebu...heheheh

azian berkata...

kak zakie...
muaz tak suka sgt muffin ni, dia suka muffin coklat...tu pun kdg2 buat xperimen dia jek...heheheh

azian berkata...

miloais...
sekali tak jd...cuba lagik dan lagik....hehehheeh....sy dulu2 pun selalu gak buat kek tak jd...takde sape nak kn pun...heheheh

azian berkata...

kak munna...
cup muffin pun kdg2 main peranan gak ek...heheheh

azian berkata...

doc...
kompom blueberry tu comot kat muka...hehehheeh....

azian berkata...

maya...
sy pun dolu2...tak ngeti masakkkk...la ni je baru pandai tu pun kdg2 failed!!!!

azian berkata...

aizamia3...
mmm, meh dtg umah sy, sy bakarkan...kl pos nnt tak best lak rasanya...heheheh

azian berkata...

teacher...
teacher pun boleh punya...heheheheh....hadiah teacher tak pos lg taw...tungguuuu...busy2...heheheh

azian berkata...

kak reen...
kene tunggu anak2 request lagik tuh...heheh...tp sy lagi suka buat muffin coklat dr muffin nih...

kakchik@ella berkata...

waaa .. pandainya azian buat muffin ni. kc nak sikit bolehhhhhhh????

azian berkata...

kak cik...
nak sikit tu mmg tak boleh, sbb dah abis...kl kak cik nak, meh dtg jengka...heheheheh