Khamis, 28 April 2011

Them in Tigger

sejak akhir2 nih muaz suka sgt kl pakai baju sama...kl boleh nak pakai baju same dgn adik dia kl g mane2....masalahnya diorang ni tak byk baju sama...ye laaa....yg adik haruslah pakai untuk 1 tahun...abgnya pulak 4 tahun...baju selalunya dr 1-3 tahun tu byk yg same...kl 4 tahun pulak...sizenya dah besar2...yg kecik pulak takde...




layan la gambo budak2 nih....







muiz 8bulan 9kg n gigi baru tumbuh...






eksen....dah pandai berdiri, nak jalan tapi badan tak kuat lagi....hehehe...






skrang ni dah pandai gaduh dah....pening2!!!!






cute kan???(mak mana cakap anak dia tak cute....hahhahaha)





p/s kay...sambung marking lagik....huhuhu


24 ulasan:

Kakzakie berkata...

Memang cute. Ada pulak sepasang. Tak lama lagi dah boleh bergumpal la Yan mereka berdua ni....

ainnoraini berkata...

ala comeynye dia...geram jer nengoknye...

miloais berkata...

comelnya muiz...!

iols tak penah beli baju2 camni for my kids...
walopon penah gak terasa nak beli - tapi ntah hapa sebabnya... tak terbeli
hiks

Piasara berkata...

"baju sama, macam kembar lak...tak kembar pun boleh pakai kan..nampak kiut jer..."

Yan berkata...

Yan,

akak suka sangat pakai kan anak2 dgn baju sama. Kalau dulu pattern pun sama. Now akak just suruh depa pakai warna je sama. They r getting bigger. Malu.. Mak dia je yg sakan..


Betul tu Yan.. Mak mana yg takkata anak dia tak cantik atau kiut..

Daddy Ziyyad berkata...

hahaha..muaz pun nak tumpang sekaki pakai sedondon dgn adik dia..

takpe, next year bagi muiz adik baru..ekekeke

KyêrulL berkata...

Maaf akak.. itu entry gurauan jer :)

munna berkata...

KAK MUNNA PUN SUKA SGT KLU PAKAI ANAK2 BAJU YG SAMA ..SUKA NENGOKNYA... TAPI TU LAH KAK MEYA UMUR 3 THN TAPI BADAN MCM UMUR 4 THN SUSAH NAK CARI YG SAMA...KLU BELI YG ONLINE BARU DPT SELALUNYA

azian berkata...

kak zakie...
bukannya tak lama lg...mmg dah bergumpal...pastu bapaknya pun join bergumpal sekalik sbb tak nak bg adik menang, kl adik yg menang, haruslah abangnya nangis mcm kene pukul!!!...adoyaiii

azian berkata...

kak ain..
heheh...geram2...

azian berkata...

miloais...
dulu sy pun rasa mcm tak nak beli tapi skrang dah terbeli...heheheh

azian berkata...

kak pia....
tu laa...kl kembar mmg selalu nak same je kan...yg ni tak kembar pun nak samer gak...kl la mak dgn bapaknya pun pakai cam gini jugak, tak tau le ngupenya...hehehhe

azian berkata...

kak yan...
mmg selalunya, mak2 budak yg lebih...hehehhe

azian berkata...

doc...
jgn doc...kang lekat betui...abis ar saya...heheheh

azian berkata...

kyerull...
heheheh....knp nak mintak maaf...akak ok je laaa...

azian berkata...

kak munna...
ye2...kl online biasanya ade yg dr 6-12m sampei 5 taun...

Lina berkata...

omeinyerrr...gerammm

munna berkata...

yg gegirl selunya mudah dpt tapi utk boboy mmg payah sikit azian...

aizamia3 berkata...

si abg tu berapa kaliler dapat pakai agaknye.. yang paling untung si adikler sebab baju abg yang tak muat tu nanti dia pakai.. hehehe...

azian berkata...

lina...
mmg comel...hehehehhe..kene tgok gak mak dia...heheheh

azian berkata...

kak munna...
mmg, baju gegirl byk betul yg cantik...kl la muiz leh pakai...heheheh....ade yg same kak tapi tak byk pilihan...huhuhu

azian berkata...

aizamia3...
tu laa...skrang ni pun byk baju abg yg adiknya pakai..kl anak ke 3 nnt boy jugak...kesian laa dia...pakai baju abg2...heheheh

DrSinga berkata...

kalau dengan maknya sekali laaagi kiut!!

azian berkata...

doc...
heheheheh...pastu campur plak dgn bapaknya sekali....laaagiii kiut...heheheh