Rabu, 13 April 2011

GA Azian Yang Pertama

ini adalah sticky post....sila lihat entry yg seterusnya untuk entry terbaru


sebenarnya dah lama nak buat GA ni untuk followers sy yg dah semakin ramai...(ya allah, xcited ni...kl boleh, semuanya aku nak bg hadiah...heheheh)....untuk menghargai mereka yg rajin menzirahi blog sy ini....walaupun blog sy ni biasa2 jek...terima kasih....


ok...berikut ialah syarat2nya...hamboiii...kan main lagik...heheheh




1. GA ini hanya untuk kawan2 yg aku sayangi sahaja...(follower je ye)



2. Buat satu entry yg paling kreatif dan pastikan dalam entry itu ade nama AZIAN dan di link kan ke blog ini.



3. Pastikan anda meletakkan link entry anda yang kreatif itu di dalam komen entry ini.Nnt senang sy nak buat kunjungan balas dan follow blog kawan2 pula...tak aci la korang je follow aku kan...hehehhe...



4. Mesti jugak letak gambar ini kerana ini adalah hadiah bg pemenang.....





5. Pemenang adalah muktamad dan di pilih olehhhhhhhhhh....En Muhammad Bin Adam....(laki aku laaa....bg la dia peluang jadik hakim sempena bday dia...hikhikhikhik)



6. GA ini bermulapada hari ini sehingga....7-13hb....april...kita akan tahu pemenangnya bila kami abis baca blog kamu semua...(mcm 10 org jek yg join ni...hehehehhe...ntah ade ntah tidak ek)





ok...tu aje...ade apa2 soalan sila sms 019-7024174



hehehhe...acah mak enon...







25 ulasan:

Kakzakie berkata...

Tunggu masa kakak senang kakak buat N3 ini. Insya-Allah. Nak juga wish birthday to your loving life partner. Hehehe....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahhh GA bermula..jeng3

munna berkata...

wah!... nanti kak munna buat entry ye...

Daddy Ziyyad berkata...

ada 5-6 hari lagi...jeng jeng jeng.....

Kakzakie berkata...

Sebagi yg dijanji kakak nak jadi yg terawal: -

http://zakiepurvit.blogspot.com/2011/04/ga-azian.html

kakcik berkata...

Cantik hadiah itu secantik budi yang sudi memberi... :)

Mutiara Bernilai berkata...

waahh..cantiknye hadiah..

mak mutiara mesti suke ni kalu mutiara hadiahkan kat dia..

^__^

tp xkreatif la nk join GA ni..

hhuhu

Yan berkata...

Azian, N3 tu Autopublish..

kat sini ye..

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/ga-azian.html

awein berkata...

yan akak dh join http://syahidafarwin.blogspot.com/2011/04/ga-madam-azian.html

munna berkata...

KAK MUNNA PUN NAK JOIN SEKALI

http://anakdaraku.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

aimaniman berkata...

akak terlambat tapi nak join gak....
http://ezaiza.blogspot.com
dah buat n3 kapoww punya.. jom baca

aimaniman berkata...

akak terlambat tapi nak join gak....
http://ezaiza.blogspot.com
dah buat n3 kapoww punya.. jom baca

Fieda berkata...

id : fieda

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

Saya join :)

haiza aryani ilyas berkata...

salam..saya join.. :)

id : haiza aryani ilyas

link :
http://sakuraryani.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

my shaizhar blog contest berkata...

saya turut serta

id follower : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

Cute MuM berkata...

Cute Mum dah join.,.

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

Id: Cute Mum

TQ

fyda_ibrahim berkata...

cuba join..

http://fyda1510.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

mariah_smile berkata...

saya join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

Anamarza berkata...

datang join GA
ID=anamarza

Link entry: http://anamarza8.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yg-pertama.html

Jemput ke my personal blog : Coretan Anamarza

deqlis berkata...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

id: Deqlis

delis join kay..;-)

cempakakuning berkata...

Saya join.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

aNiM berkata...

saya join ye..

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

id: aNiM

tq

Mama Zharfan berkata...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html

follower id : mama zharfan
email : suzie284@yahoo.com

aimaniman berkata...

alamak akak dah join tp lupa tinggal tapak kaki
http://ezaiza.blogspot.com/2011/04/join-ga-azian.html
haa baru ada tapak kaki.. he hee

QUEENPINK berkata...

Salam.

Saya join.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html