Selasa, 5 April 2011

TAG dari kak azian...

adoyaiii...dah lama tak kene tag....heheheheh...sebenanya kan...ni kali ke 2 aku kene tag...hahahhaha...tq kak...bg keje umah nih...addehhhh




a) 5 nama samaran:


1. Ayang...hubby aku la panggil...


2. Ummi...anak2 yg panggil...eh, muaz je yg panggil ummi, muiz lom pandai ckp lagik...hehehe 3. Kak Noi....family jek yg panggil nama nih....aku pun tak tau camne leh jd noi tu hah


4. Yan...kawan2 laaa...


5. Madam....students aku leee...




b) 5 tarikh penting:


1. Bday aku 3 feb 1982


2. Hubby 14 april 1982


3. Nikah 24 Jun 2006 (sbb tu no plat JKB 2466 dan JLB 2466 ye..ade org tanya nih)


4. Bday anak....muaz 11 ogos, muiz 22 ogos...


5. Bday mak, abah, adik2 dan kawan2 terdekat sbb mmg dah catit, dlm fon buat reminder




c) 5 perkara yang saya buat semalam:


1. beli durian


2. isi minyak keta


3. singgah jengka 15 beli tepung dan susu cair


4. ade audit SRR sbb tu balik lewat tunggu auditor abis interview


5. mlm tadi g jamuan perpisahan manager hubby yg akan pindah ke johor...felda semenchu




d) 5 perkara yang buat saya happy:


1. dapat jalan2...tak kisah la g mane2 pun


2. FB...blogging....(laki aku selalu marah sbb senyum sorang2 tgok lappy, huh!!)


3. makan, makan, makan, makan,makan...yg penting sedapppp....


4. memasak...mcm release jek walaupun umah tak kemas lg...hehehheh


5. balik kampung...happy ooooo....




e) 5 sebab jawab soalan:


1. dah kene tagged kan..jawap je laaa...hehehe


2. boleh gak jadi entry kan...


3. dgn jawapan yg diberikan ini, sekurang kurangnya kawan2 tau sy akan happy bila dapat makan!!!!!


4. suka kene tagged tp takde pun org yg nak tagged2 aku...huhuhuhu


5. alah, suka2 je kan bende nih, sekurang kurangnya kita boleh la tagged org len plak...heheheh






f) 5 mangsa untuk di tag:


1. adibah husin


2. kak diana


3. syarifah nadzarah


4. teacher dinas aldi


5. kak reen (azrina)






selamat buat kerja rumah ye kawan2...heheheh

14 ulasan:

Yan berkata...

alhamdullilah selamat sudah.. ada lagi kat sini. tapi award je...


http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/award-setetes-embun-dari-made.html

azian berkata...

kak...bersungguh sy siapkan tagged ni taw...heheheheh....kak...thanks ye award tu...wahhh...byk betul entry untuk akak yg sy nak buat nih...hehehehhe...nnt sy tepek lg gambo besaq ek...heheheh

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

timaseh Azian,




huhu....
banyaknya tag ondaway ;o(

azieazah berkata...

Wahh dua anak pun lahir bulan yang sama ek. Best jerrrr...

Hobi makan? eh sama ler kita. hehehehe

yang best lagi,
mujur tak kene taq. Hahahaha

Kerjaya: Bukan Selamanya Kita Hebat...

azian berkata...

kak reen...
selamat buat kije umah...heheheheh

azian berkata...

kak azie...
sy bg peluang dulu kat akak tak nak tagged...tungguuuuu...heheheheh...
kak, sbb tu makin gumukss...asyik makan jekkkk...heheheheh

munna berkata...

muaz dgn muiz punya tarikh birthday tak jauh ye..senang nak celebrate sama.. macam meya dgn yasmin...

p/s : sorry tak reply sms azian ... h/p kak munna silent mode tak tahu sapa punya kerja .. lagipun kak munna takde temerloh smlm pergi ikut hubby pergi interview utk permohonan tanah rancangan berkelompok kat Bera semalam...terus overnight kat rumah MIL ...

Daddy Ziyyad berkata...

ehhh..awak duduk Johor ke dulu? Plet kereta dua dua johor..plet saya JHJ..

NUR HANANI SARIMAN berkata...

wah hbt nye..di tag dan meng tag..mcmne nk buat tu??dan soalan terakhir..tag tu apa??

p/s:aku tak buat lawak..aku mmg x tau..huhuhu

azian berkata...

kak munna...
ok tak pe...faham...heheheheh...len kalik ek...

azian berkata...

doc...
sy dan hubby org johor...sy org kluang...hubby kg melayu majidee...
tu plet satu kete satu skuter...kl dua2 kete...harus haru nak membayonya...heheheh...doc johor gak ke???

azian berkata...

nan ku syg...
tagged tu maksudnya, org pilih ko untuk jawap soklan2 atau assignment yg diberikan...nnt kl aku kene tagged, aku tagged ko ye...aku pun br 2 kalik daaa...heheheh

Dinas Aldi berkata...

Ohh cek kena tag rupanya! nanti cek buat naa, insyaallah!

Daddy Ziyyad berkata...

Yup..saya asal JB