Ahad, 24 April 2011

Nasi Lemak + Sambal Sotong + Ayam Goreng



disbbkan semalam dah sarapan kat luar jd hr ni aku nak masak



dah lama tak buat nasi lemak....



layan je la gambo yek...





buat 4 set aje...1 set lg bg kat Cik T



yg pinggan lg dua tu, mmg tak letak sambal lg...heheheh...biar diorang letak sendirik...







ayam goreng dgn tepung bestari....





anda pula???




p/s huhu...tak jd g KL...hubby tak larat nak jalan2 katanya...kaki tak ok lg...petang ni nak g temerloh...ade jemputan dr kak munna...






8 ulasan:

... berkata...

as salam..
wah! makanan! makanan!
hehe up trafik blog akak ;)


menyembah angan-angan dalam ibadah

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hurmm sedap...

Cik Sue berkata...

sedapnya kak...cik sue nak sepinggan boleh??lapor nih... =D

Yan berkata...

Assalam Yan,

believe it or not, blog ni jadi kita more creative and innovative kan..

The nasi lemak looks so tempting..

azian berkata...

....
salam kenal dan terima kasih berkunjung ke blog saya...

azian berkata...

kak lydia...
belum mkn lg...dah kata sedap...hehehe

azian berkata...

cik sue...
alahai cik sue...meh sini amik sepinggan...hehehhe

azian berkata...

kak yan...
betui2...sy setuju...
nak present tu cantik2, baru amik gambo...kl tak amik gambo nnt muaz tanya, knp ummi tak amik gambo...heheheh