Khamis, 7 April 2011

Ehem...ehem...ehem...

aku dah tak tau nak letak tajuk apa...hehehheh...sory la kpd kawan2 yg sy tak sempat nak singgah umah mereka...sy sibuk study pasal nak g bandung ni hah...hehehehhe...tp kan...nak share dgn korang semua...walaupun kak azie tu komen pjg apa berjela ( i likeeeee) pedulik apa aku...hehehehhehe...komen la lagi kak...sy sukaaaa...hehehhehe...lawak ek aku dgn laki aku????hehehhehe....sama2 berlakon, kl berlakonkan agaknya fasha sanda tu tak menang ABP baru2 nih...adoyaiiii....sebelum tido mlm tadi...aku tgok FB jap...mmg byk notifications yg naughty itu,hehehhe...antaranya....ini yg paling aku suka...












aku jugak sibuk abiskan silibus dan test...adoyaiii...3bundles tuh nak marking......dlm pikiran gue udah ada di bandung...gi manasih.....waduhhhh...






p/s tolong jgn muntah hijooooo...aku tak kuasa nak ngelapnya nnt...hehehheh


12 ulasan:

kella berkata...

as salam..

salam singgah jalan jalan kat sini... :)

salam kenal...

Yan berkata...

haa..haaa...haaa...haa..haaa....

tu dia.. bagai nak apa Azian dibuatnya..tup2 dia dah baca dah..heeee.. lawak...nasib baik tak janji nak ganti akak.. kalau tak..eeemmmm ke bandung kita..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hihi..mamat ni mmg kelakor..dah agak dah dia mmg dah baca

azian berkata...

kella..
salam kenal jugak...nnt sy g umah awak ye...

azian berkata...

kak yan...
cuak jugak...heheheh...kl tak leh ajak akak ek...heheheh

azian berkata...

kak lydia...
heheheh...mane ade kelakar...biasa2 jek...dia tukan pemalu...akak tak tau ke???hehehe

munna berkata...

nakal juga en. Muhammad Adam tu ye... mesti best ni ke Bandung...

azian berkata...

heheheheh...
kak munna...nnt sy bg akak souvenir ye...jgn risoooo....hikhikhik

Daddy Ziyyad berkata...

takyah stress..

suruh student tu study pasal Bandung..lepas tu tanya aja mereka..ekekeke

NUR HANANI SARIMAN berkata...

sila hadiah kn saya sebijik keychain dr Bnadung..ini arahan..

p/s:Takut x dgn arahan aku??hehe.Tp nk key-chain..walaupun made in china tp asal beli di bandung aku sudi je terima...hehe

azian berkata...

doc...
adoyaiiii...kl la boleh buat cam gituh...best betulll...hehehhe

azian berkata...

nan...
heheheh...key chain ek...ok..beresss