Isnin, 25 April 2011

Musim Exam...

sgt sibuk....




sbb budak2 ni tgh pekse skrang




kene jaga exam - petang nnt(ketua pengawas) dan sekali lg hr rabu (pengawas)




paper dah masuk untuk


Entomology(pagi td)


2 bundles tuhh




dan jugak




Plant Science(rabu lepas)


mujur satu jek...




adoyaiiiii




sorry kl tak sempat nak BW ke rumah kawan2....


nnt ade masa sy singgah ye




terima kasih pada yg sudi dtg...nnt saya bagi hadiah istimewa....hehehehhe


pemenang GA dah tau taw...nnt sy bgtau yer...tungguuuuuu






tapi curi2 jugak masa cari homestay kat tepi pantai kuala terengganu..


nak g bulan depan....huhuhu








18 ulasan:

wahida berkata...

takpe, kiteorg faham...buat yg utama dulu ye...

take care sis!!

Kakzakie berkata...

Kena utamakan tanggung-jawab. Kalau blog jadi keutamaan banyak buruknya....

Lagilah bujang comel tu kena jadi keutamaan....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

la..gi la bln 6 yan..leh saing akak.hehe

Yan berkata...

bz..bz..bz.. weii...

tp kena selalu BW ye..

munna berkata...

Selamat Bekerja ye Azian... nak pergi bercuti lagi ye!

gadisBunga berkata...

nak bercuti kat homestay? alamak, best tu!!

*ye, GB buat lansdscape. :)

Daddy Ziyyad berkata...

Entemology --wah, ada paper pasal serangga ke?

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

yang mana dulu; didulukan...

azian berkata...

wahida...
heheheh...kdg2 terdahulukan blog pulak...tq dtg...

azian berkata...

kak zakie...
betul2...kl blog jd keutamaan, nampak gayanya tak berasap la dapur kak...keje2 hakiki byk yg pending...huhuhuhu

azian berkata...

kak lydia...
kawan yan kawen 14hb...so, nak g 13hb....adoyaiiii...berjalan lagikkkk...hehehehe

azian berkata...

kak yan...
bz3 weiii...nak BW camne kl bz kak...heheheh...nak marking ni pun diorang bg 5hr jek...pulun la abis2...

azian berkata...

kak munna...
takde la bercuti sgt...kan lepas balik dr bercuti, heheheh...tapi dah alang2 g sane tu, kira bercuti la yek...heheheh

azian berkata...

gb...
kat tempat tu takde hotel...tok jembal...so, homestay je yg ade...

sy sgt suka reka landskap tp hanya dapat mengajar aje subjek itu...

azian berkata...

doc...
budak2 ladang ni kene gak amik paper ento tu, dan mereka jugak kene cari insect untuk insect collections...menarik kan???

azian berkata...

kak reen...
byk sgt bende yg nak di dahulukan...hehehe

DIaNa berkata...

Azian,

Paper ento tur fav subjek akak tau... sape ke name lecturer tur ekk.. en hisham kot.. kim salam dia nnt ekk...

azian berkata...

kak d..
sy pun suka ento...
en hisham???
en muzammil tak kak???
hj hisham mane pernah ajar ento...
heheheh