Selasa, 5 April 2011

Terima Kasih Kak Azian

ok...ni entry bukan nak berterima kasih pada diriku sendirik...heheheh...tapi pada kak yan...nama same ek...heheheh...kak yan ni bg aku tips mcm2 untuk ke bdo...ya Allah...tak sabonya...mintak2 la semuanya selamat yek...kak yan ni siap tel aku 1jam 25min ok dok sembang tgh2 malam jumaat yg lepas...kihkihikihikhik....ye laa...kl awal2 mlm cam kul 8, 9 tu aku dgn anak2 lg...kene tdokan diorang baru la lapang sikit hati nak FB ke nak mengekek ke...hehehhe....so kak yan....kl sy jumpa (kene cari nih...heheheh) nanas bolen or durian bolen tu, insyaALLAH...kak yan ni, walaupun tak pernah jumpa, tapi kami mcm dah kenal lama jek...dia sgt baik hati...adoyaiiiii....sgt bersyukur sbb kawan2 blog aku nih mmg baik hati yg amatttttt....


serius aku cakap nihhhh...mula2 ingat dia mcm sebaya jek dgn aku, tapi tgok anak2 dia dah besar...ngupe2nya...awet muda kooo....aishhhh....apa rahsia???sila kongsi....hehehehhe...


so, inilah kak yan sy yg baik hati....sgt berharap dpt jumpa akak nnt...insyaALLAH ye...thanks taw kak bg tips tu...sgt sy hargai...hehehhe






ni la kak azian yg cute macam azian (aku lerrr...)hehehhehe


tq...tq...tq....

8 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tips apa yan?

Yan berkata...

Azian...yesss akak tunggu nanas dan durian bolen. tp kalau susah, tak payah. yg penting awak happy bila kat sana.. Yg penting call pak unang tu.. INSYALLAH u ok..

Malu tu gambar i punyalah besaq.. tak sesuai tau...

Azian amik award kat sini ye...

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/award-setetes-embun-dari-made.html

azian berkata...

kak lydia...
tips g bandung la kak....

azian berkata...

kak yan...
hehehehh...tu la, kami pun nak gak rasa nanas n durian bolen tu...cam ne la ngupenya yek...hehehhe...kl ade rezeki akak, insya ALLAH ye kak...kak, kl boleh nak letak byk2 gambo akak, tp 1 tu je yg berjaya di upload...heheheh...wah..award...????sy tak pernah dapat...huhuhu...terharunya saya kak....tq...

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Kak Yan tu memang awet muda lah!





rajin berFB ek? kReen suam-suam kuku dah sekarang ni..

azieazah berkata...

Setuju dengan cerita dalam entri ini.

Sebab YAN pun antara blogger yang rajin juga masuk blog Kak Azie. Kami hampir sebaya.

Seronok tengok kengkawan sejenis, berjaya dlm kerjaya, sukses dalam bisnes dan bahagia dalam kehidupan keluarga.

Itu yang seronok kalu dapat jumpa sekali eskala tu...

Kerjaya: Bukan Selamanya Kita Hebat...

azian berkata...

kak reen...
sy rasa sy ade add akak kat fb taw...heheheh...kl anak2 tdo, boleh la nak FB...kl tak...adoyaiiii

azian berkata...

kak azie...
kak yan tu baik kan...akak pun baik jugak...semua org yg jumpa dlm blog ni baik2 belaka...heheheh