Sabtu, 2 April 2011

Follower yg ke !00

sebenarnya dah lama aku nak share dgn korang semua...follower aku dah lebih 100...tak caye je ek...so, yg ke 100 tu aku nak bg hadiah dan dia ialah....syida mihat...sebenarnya dia ni student aku laaa....so, aku tak pos la...aku suh je dia dtg opis aku...heheheh...xcited dia....aku curi gambo ni dr blog dia....




syida ni antara best student aku laa...mmg pandai...hehehhe....so, nntkan follower2 yg bertuah seterusnya ok...hehehehhe

12 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

huhu...apasal akak x dpt hadiah?ini tidak adil !!!

azian berkata...

ehehhehe...
kak, nnt sy buat GA ye...
pastu nnt balik dr bandung pun nak buat GA gak...nak bg kain sulam2 tu...mesti cantik ek...

munna berkata...

wah... comel student Azian...tak sabar tunggu GA Azian...

Dinas Aldi berkata...

tahniah Syida!

Yan berkata...

Cantik dimple awak tu azian.

azian berkata...

kak munna....
tunggu ye...student sy tu mmg comel...heheheh

azian berkata...

teacher...
sgt berharap dapat bg teacher jugak hadiah...hehehhe

azian berkata...

kak yan...
adoyaiiiii...nak bg pun tak leh nih...camno?hehehhe

azieazah berkata...

So sweet, bila anak murid leh jer jadi kengkawan blogger dgn cikgu sendiri.

Tahniahhh...!

azian berkata...

kak azie...
hehehhe...tulaa...sy pun suka gak cam tu...

awein berkata...

yan cuber tgk balik akak peminat yan ke berapa? mana tau yan terlepas pandg ker nk bagi adiah hehehhehehhe

azian berkata...

hahahahhahahaha...
kak awein nihhhhh....hehehhehehe
akak peminat yan ke????yan la yg minat kat akak...heheheh...