Isnin, 4 April 2011

Psstttt...nak tau tak???

hehehehe...sebenarnya kan. aku takut gak kl laki aku tuh tak mo g bandung taw...heheheh...aku ni punya la tertunggu tunggu...sampai la aku dok msg laki tu....









Saya : B, awak bukak FB sy tak? (sbb kat FB ade aku tulis harapan aku agar laki aku baca blog...)




My hubby : Tak.




Saya : Awak baca tak blog saya? (padahal boleh je kan terus tanya soalan nih awal2...heheh)




My hubby : Tak sempat. Byk keje.




Saya : Kl sempat awak baca taw.




lagi satukan, aku suka check henpon laki aku taw...korang ade buat tak???yelah...manalah tau kot2 ade msg dr fomfuan yg tak dikehendaki...heheheh...aku check kat inbox, takde pa yg menarik...tapi tgok kat sent....dia ade balas msg kat seseorg....




"knp ramai org suruh aku baca blog dia?kl dia nak buat surprise pun tunggu la 14hb sbb hr tu bday aku.nnt ade masa aku baca la blog dia"




dia di sini membawa maksud aku laaaa...heheheheh




terima kasih kepada yg ingatkan hubby aku....




then, aku rasa mcm tak sedap hati je kan...ye lah...kang laki aku tak dapat cuti kang, naya jaaa....


aku pun sms kat kerani dia, jaja...jaja ni baik tau...kl ade apa2 mesti aku tel dia je...kdg2 jeles gak sbb kl g mane2 mesti hubby suh belikan souvenir kat jaja nih...sbb jaja ni byk tolong laki aku dr segi rekod2 dan mcm2 lg laa....(hello2, jaja ni dak kawen ok...heheheh)




jaja cakap....."dia dah mohon cuti 11-14hb sbb akak nak bawak dia g bandung, dia tak tau apa2...dia tau pun baca blog akak, semuanya akak yg plan..."




ok...so, maksudnya dia dah baca la ek...tapi laki aku ni, kuat betul berlakon...so, aku pun berlakon la jugak seperti aku tak tau yg dia dah tau....hehehehh




so.....tak sabo nak tunggu hr sabtu...hehehehe






saje nak tepek gambo ni...masa g bali....weeee....masa ni dah ade muaz taw....heheheh...dia kecik lg, so kene tinggal





sea walking at sapi island...mmg best!!!





kintamani...saat2 aku masih lagi kurus...awwwwww....





tak puas g sini...huhu....





p/s hr ni sampai rabu ade audit SRR...jd aku update mane yg sempat je..nak BW pun tak sempat nihhh...adoyaiiii...tunggu GA aku taw...heheheh

8 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

huhhhh tqk kira GA tu kena bg akak menang gak..haha.

yan..jap lg mamat baca entri ni..kih3

azieazah berkata...

Sebelum komen panjang Kak Azie nak minta maaf dulu yaaa...

1st, Kak Azie nak tergelak, sebab perangai korang berdua, macam sweet sangattttt...

Tu kalu ngaku tak baca, mesti nak majuk tuh.. hahahahaha kelakar.

Sebenarnya, nampak macam leceh dan nyusahkan sebab selidik sana sini, tapi nampak ada KETELUSAN di situ.

Peduli apa dgn orang ye tak? Asal kita sebagai suami isteri selesa dgn cara sendiri... betul tak?

Wahhh ada statement “masa masih kurus” tuuu.. Sebab tu tangan tu sampai jer sampai ujung bahu.

hehehehe sekarang ni, tangan tu kalu peluk, sampai tak? hahahaha


lariiiiiiiikkkk!

azian berkata...

kak lydia...
ciri2 pemenang tu mcm dah ade dah...hehehhe...tp bg la alamat mesia ye...hehehhe

azian berkata...

kak azie...
adoyaiiiiiiiiiiiiiiii
jenuh nak kejar akak kl akak lari nih...kl time kurus dulu laju sikit...ni dah gemuk tak leh la nak laju sgt...hahahhaha

Daddy Ziyyad berkata...

Sea walking kat Bali?

Jelessssssssssssssss!!!
Saya dah dua kali ke Bali, tak sempat buat..

By the way, korang berdua takyag berlakon lagi lahhhh..sebab korang berdua baca blog ni..~hahahaha..

Hepi honeymoon ke Bandung!

azian berkata...

doc...
sea walking tu kat sabah laaa...tp masa kat bali main water sport je 1 juta!!!!!masih lg berlakon...maintain...hehehehehhe

awein berkata...

wah byak kulus oooo...amboi obersee sajo holiday no...yan nk berangkat nnt bgtau yer hehhehehhe...

azian berkata...

kak awein...
mana ade holiday obersee sajo...sekali sekala la...tu pun dekat2...jauh2 tak mampu...hehehhe...
yan g hr sabtu...flight kul 9.40 pagi...naik airasia kak...murah...