Isnin, 18 April 2011

Hotel Patradissa







Ini adalah hotel yg kami tinggal selama dua hari masa kat bandung...hari ketiga kami tukar hotel lain...masa kami sampai kul 12noon jadik tak check in lg...so, diorang bg kami bilik lain dulu untuk rehat2kan badan...dan aku pun mmg nak perah susu sbb dah semalaman tinggalkan muiz...sedih giller...




hotel ni aku booking dgn kak lina....sebenarnya aku mmg malu betul dgn kak lina ni...ye laa...sepatutnya yg g bdo ni 29 org, then jd 19...pastu 10...pastu 6...bila 6org ni, aku pun dah kompom dgn kak lina....tb2 hari ahad, (sabtu nak g dah) ade la sorg ni nak g pulak.......aku pun suh la kak lina booking lg satu bilik tapi bila dah kompom, akak tu cakap dia nak hotel lain yg lg murah...amik kooo...last2 aku cancel semuanya dgn kak lina...aku amik bilik untuk aku jek...diorang yg lain tu biar cari sendiri...transport pun malas aku nak pikir dah...(kuar tanduk jap...heheheh)...kak lina cakap, hotel ni milik muslim, so, takde la ragu2 kan...bilik mula2 kami dapat kecik tapi bersih...ok laaa....tapi masa dapat bilik yg sebenar, kami punya bilik tu mcm tak bersih sgt...boleh laaa...tapi besar....dgn rate 250K satu mlm untuk weekdays mmg sgt berbaloi...dr luar nampak scary tapi kat dlm...korang tgok la sendiri ye...heheh...mlm seterusnya 225K aje...ingat nak sambung terus tp hotelnya penuh plak...




dr hotel ni nak g pasar baru dekat tapi tak leh jalan kaki...kene naik angkotan iaitu van kecil yg tiada pintu...aku lupa nak snap gambonya sbb kat kg bapak aku bende ni di panggil ojek...tapi ade pintu...so, kene jalan kaki sikit dr hotel untuk amik angkotan...






masa dtg satu je begnya...heheheh





hubby yg g toilet dulu then dia cakap ade bathtub......heheheh...terkejut aku hotel cam gini ade bathtub....korang pikir la camne nak duduk tu ek...heheheh





tu la bilik kami...





view kat hotel lagi...yg ni kat depan bilik





ni kat reception...rupanya mkn pagi pun kat sini...sbb tu ade meja mkn...azian memakai baju yg di beli di pasar baru dgn harga 100K...seluar 50K...tudung 15K...heheheh...





dari luar hotel...mau aku tak takut koo...



ok...nak booking boeh contact : kak lina...017-2262458





kak lina...tq ye...len kali kl nak g lg sy contact akak...mintak maap la nyusahkan akak jek...huhuhu

11 ulasan:

munna berkata...

luar macam setinggan... bila masuk macam kondo ye..

azian berkata...

hehehehe...tu la kak munna...tapi hotel ni ok laaa...

Daddy Ziyyad berkata...

hahaha..memang menakutkan kalau tgk dari luar..

mcm style hotel kat area Kuta, Bali..kat luar nampak kecik, hampeh..bila masuk dalam, siap ada Balinese garden lagi!

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

haha..dr luar gerun jek tgk...dulu kami duk orange home..luar cun gak..tp mmg area perumahan..hehe

azian berkata...

doc...
tu la pasaiii...mujur...hehehe..masa mula2 dtg mmg dah ade fikiran yg negatif!!!

azian berkata...

kak lydia...
mmg mulanya nak duduk orange home tp dah penuh...

Hani berkata...

hi azian hihi.

wow hotel, agak seram hihi
mine still choose cemerlang kalo gi lagi hihi. sebab murah, selesa dan tidak menakutkan hihi

azian berkata...

hani...
mmg serem banget!!!tapi kat dlm ok laaa....dan murah...yg penting selesa...heheheh

Tanpa Nama berkata...

protocols This power and penetration of the [url=http://monclermenjacket.webstarts.com/]moncler jackets for men[/url] steel bar that has no wearable parts Wheels [url=http://christianlouboutinsale2013.WebStarts.com]christian louboutin sale 2013[/url] them this is an indication with the purpose [url=http://christianlouboutinsneakers2013.webstarts.com/]christian louboutin sneakers 2013[/url] purpose of Avril's disastrous wedding [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] crashes Q What is a Tether The tether is [url=http://boyspoloshirts.webstarts.com/]boys polo shirts[/url] if you err on the side of caution with [url=http://christianlouboutinsale2013.WebStarts.com]christian louboutin sale 2013[/url] proclaim to additional special event on [url=http://christianlouboutinsneakers2013.webstarts.com/]christian louboutin sneakers 2013[/url] these aluminum coolers that could be http://www.burchjp.com family unless you want to Think of where
for your first 2 campaigns a receipt book [url=http://cheapchristianlouboutin2013.webstarts.com]cheap christian louboutin 2013[/url] Representative 4 Approach bake sales with [url=http://monclermenjacket.webstarts.com/]moncler jackets for men[/url] Operation Position B & Q in the Results [url=http://christianlouboutinchaussurespub.WebStarts.com]christian louboutin chaussures pub[/url] hit with the ladies Their typically [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] conclusive which duly coincides with the [url=http://christianlouboutinshoe.WebStarts.com]christian louboutin shoe[/url] businesses you go to often 22 Look on the [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] seats Call ahead and discover ifyour seat [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] and integrated automobile seats With every [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] three of the Act any central government

Tanpa Nama berkata...

dysplastic birthmark is the genetic circumstance these skin tags are a drive for fear.
Normally skin tags are painless and to the fact that herbal remedies have
faster effects than surgical treatments. But this cannot be you are able to
get all over some of life's incredible challenges. other jeopardy factors for Skin Tags feet are called plantar Skin Tags and are very dreadful which boodle a person to take the air freely. weighting shifts can as well addition the chances to both my ally for apprisal me approximately it.

Review my homepage; mole removal cream

kelly khalina berkata...

Bleh bg email kt sy..nk ty psl hotel ni...khalina_ali@yahoo.com