Rabu, 27 April 2011

Gambar-Gambar Yang Penuh Dengan Kontroversi!!!!

just nak share kat sini gambar-gambar lama tapi punyalah kontrobesi wa cakap lu...tak caya kita tunggu je org2 yg aku sayangi akan komen pada entry ni...) aiyakkkk...ade ke nak komen ni????heheheheh....




majlis pernikahan




Nor Azian Bt Iskandar


&


Muhammad Bin Adam




24 Jun 2006




gambar depan pelamin selepas benikah





malam berinai








heheheheh





dengan family aku...skrang ni adik perempuan aku pun dah kawen dah....(yelah...aku pun anak dah dua...hehehehehh)





oooo...adakah aku masih ade peluang untuk kurus seperti ini??????





gambar yg paling aku suka....





yang ni kat majidee...kami tak bersanding pun masa kat belah lelaki....





mmmmm....layankan aje laaa








laki aku masih lagi kurus seperti mula2 kami kenal tapi aku??????baju nikah dan baju biru ni, taste laki aku...dia yg pilih kat semua house...aku ngikut aje...sampai laaa ni kl nak beli baju, mesti nak tunjuk kat dia dulu...eheheheh...ngengada betuiii...ye laa...mestilah nak nampak cantik di mata suami ku itu...(heheheheh, jiwanggggggg!!!!!!)



muaz akan kata gambar2 kawen kami ni, gambar abah dan awek...sbb dia tak kenal yg awek tu adelah ummi dia...heheheheh...



manalah dia belajar cakap awek tuuuu...adoyaiiii





p/s...curi tulang jap sambil marking paper...stressssssss.....







33 ulasan:

Azzah berkata...

memori...memori...saya pun nak tunggu sampai 5 tahun lagi lah baru nak tuhjuk gambar kahwin..he he

miloais berkata...

phewitttttttt!~

mengimbau kenangan manis kekdahnya ni...
jiwang sehhhhh!~

ainnoraini berkata...

lawa tu zian...tak kenal la pulak kak ain...

kat rumah tu anak2 pun suke tengok gambar maknye mase kurus dulu2...

berkobar2 nak kurus semula ni..

Daddy Ziyyad berkata...

feeewitttt...

dah dekat2 dgn tarik nikah saya..saya kawin 13 May 2006..

hubby u menten kurus & kecik...:P

Yan berkata...

comeinya yan...hee...serius ni tau.. lain sangat...

Zurina berkata...

cun nyerrrr...ingatkan sape...;)

Sharifah Nadzarah berkata...

peewwiittt!!!...cun tuuuu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kah3...ayah muaz ada awek eiii...br tau.alahai yan.lainnyer muka yan masa kawen.patut muaz tak kenal.hahaha.tp yan tetap yan.akak kenal yan sblm mamat dpt cuit tgn yan lg kot.hehe

munna berkata...

alamak ..mengimbag kenangan manis ye azian...

kak munna tgk gambar ni kat FB mmg tak kenal azian..lain sgt nampaknya... biarlah tak kurus yg ptg sihat dan happy

Kakzakie berkata...

Amboi... memang jauh beza Yan dulu dgn sekarang. Rasanya nak balik asal susahlah buat kita yg busy memanjang selain karier dan anak-anak.....

awein berkata...

yan gamb 1 tu sebijik cam ely mazlin kan muna, kakzakie kan....hehehhehe...yan manis dr dulu samp skrg. hehehhehe.....betoi2 kak zakie agak susah nk kembali seperti saiz dulu2...bak kata muna aslakan sihat dan hepi....syukur kan

Dinas Aldi berkata...

nampak lain bebenor bila tak pakai cermin mata. kontrobersi sungguh gambor2 nih, kehkehkeh!

LiFe KaMi berkata...

nampak dua2 sweet couple..
sempat cakap tahniah lg kan..
semoga kekal ke akhir hayat ..:)

azian berkata...

azzah...
hehhehe...alah, takyah tunggu sampei 5 taun pun tak pe...

azian berkata...

miloais...
hehehhe...yelah...tak lama lg cukup laa 5 taun kami kawen...hehehhe...jiwang skett...

azian berkata...

kak ain...
mmg berkobar kobar nak kurus smpai kan muaz tgok citer dotie tu dia cakap ummi gemuk mcm dotie...huhuhu

azian berkata...

doc...
hubby je yg menten kurus...bini dia tak...heheheh

azian berkata...

kak yan...
hehehhe...ye ke????

azian berkata...

zurina...
adoyaiiii...mmg ramei yg tak kenal....

azian berkata...

sharifah,,,
alah, cun sbb make up..mmg la cun...heheheh

azian berkata...

kak lydia...
kl kawen, mmg la lain kak...seri pengantin...hehheheh...dah kawen seri lain plak...hehehhee...

azian berkata...

kak munna...betul2...
kl gumuks sikit asal sihat dah laaa...hehehhe

azian berkata...

kak zakie...
mmg susah...huhuhu...sbb byk sgt beza....

azian berkata...

kak awein
ketahuilah...bukan akak sorang ckp cam elly malin tu hahh...heheheheh...terasa cam artis jap....hehehe

azian berkata...

teacher,
sbb tu la sy cakap gambo kontrobesi...ramai org tak caye gambo ni adelah gambo sy...heheheh

azian berkata...

life kami....
sempat jek...hehehhehe
tahniah jugak untuk both of u...baby sgt cumilll...

Lina berkata...

eh lainlar rupa azian ms kawin...mungkin sbb x pakai spek kot...klu x tulis nama tu mesti ingat gambo org lain hehe

KuNanGKuNanG berkata...

slm kenal..eh lainnye rupe....tp ttp cantik.smgo bahgia selalu..amin..

azian berkata...

lina...
kl kawen mmg rupa kita akan jd lain, tapi jgn jd cam hantu cina dah laaa...heheheh

azian berkata...

kunang2...
salam kenal...
terima ksih ye...

bersama kak Es berkata...

fewwwiiitt
sentimental value ni.

suke tgk gamba2 lama ;)

Yaati Nor berkata...

Salam kenal..gmbr nikah mcm muka elly mazlin

MaryaYusof berkata...

Cantiknya kak azian... suami pun hensem, serius! manis rupanya :)