Ahad, 3 April 2011

Entry Khas Buat Suami

(ini adalah sticky mode entry untuk hubby sy, entry baru sila klik lagi ke bawah ye kawan2)






Hubby...


pertama sekali, saya nak bgtau in advance...ini adelah hadiah hari jadi awak...kl awak tak nak, tak pe..awak berhak untuk terima atau tidak...sebenarnya last year saya ade beli tiket ke








......................................................................................................................................


.......................................................................................................................................


.......................................................................................................................................










saya harap awak dapat bercuti dari 9-13hb april (ye saya tau bday awak 14 april ) saya saje je g awal, sbb 14 tu kita boleh g mkn2 dgn anak2....kita pergi ni berdua aje...anak2 awak jgn risau, saya dah bgtau pada cik t awal2 lagi...kak da pun saya dah bgtau...kl awak nak bawak anak2 sekali pun, tak pe, tapi tiket mungkin mahal laaa....


awak jgn risau pasal nak pergi sana nnt nak tdo mane, nak makan la , duit la apalah itulah inilah...semuanya ditanggung oleh.....saya lahhhh....awak bawak diri jek...baju2 awak pun saya yg kemas nnt...


sebagai tanda terima kasih saya pada awak yg selalu tolong saya kemas2 umah, basuh pinggan etc lah...


lagipun ini bday awak yg ke 29...sebelom masuk 30 kan....hehehehheh


saya harap awak sudi menerimanya...jika tidak...saya akan rasa sgt hampa sbb saya mmg nak pergi.....saya faham, awak dah ade manager baru dan 9hb tu manager lama nak pindah, jadiknya...


sudikah awak ikut saya ke


















































BANDUNG,INDONESIA ??????????












yg tulus ikhlas...



~ayang~



p/s sila bg jawapan dgn kadar segere selepas awak membaca catatan saya ini....






kepada kawan2, sila jgn muntah hijooo...heheheheheh...aku pun tak tau la laki aku baca ke tak....korang rasa dia nak g tak ek???gambo di atas tu sebenarnya aku nak buat muka org yg sedang merayu agar laki aku nak g tapi....ah, nnt korang cakap apa plak...heheheheh




34 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

akak kejar ngan parang klu mamat x mo pergi...tq juga tuk entri ni.laling akak 19 hb 4 ni.aduhhh jgn la den terlupa ..selamat berbulan madu yan.hihi.opsss selamat hr lahir mamat.

Sharifah Nadzarah berkata...

AZIAN SAPE YG X NAK GI..FREE TUUUU..AMBOIIII..LESUNG PIPIT KIRI KANAN.....SUKE3

indahnyasisuria berkata...

haha... aku dh biase benda yg boleh menyebabkan muntah hijau nie... :D tp salute ar yan... romantic gitu.. sure die nk g nye kn..

NUR HANANI SARIMAN berkata...

nak krm boleh..ahahaha (sibuk nak menyelit di sini)

munna berkata...

fuyoo... klu en hubby tak nak pergi rugi woo... tapi gerenti jadi punya...bestnya jauh ke Bandung... belum baca tgk pic Azian je dia dah cair

Yan berkata...

INSYALLAH dia suka nak pegi.. kalau dia nak bawak anak2 sure pk dua kali.. tiket sure mahai..

jgn lupa p angklung tu.. akak rasa u sure seronok..

azian berkata...

kak lydia...
sgt berharap dia nak g...huhuhu...sy sedang tunggu jawapan dr dia dgn hati yg...sob sob sob....kl dia tak nak g...huhuhu

azian berkata...

sharifah...
heheheh...anak2 saya pun ade lesung pipit gak taw...

azian berkata...

sid...
ko mmg!!!selalu nak muntah hijooo + kuninggggg...hehehhehe

azian berkata...

nan...
kirim apa...?heheheh..mana tau balik leh singgah umah ko jap...

azian berkata...

kak munna...
cair ke???hehehhe...harap2 laa yek..

azian berkata...

kak yan...
sgt berterima kasih pada akak...thanks...jgn lupa msg sy...heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

yan..mana kotak jerit ko ni?akak geram yan..budak DPIM mana tu..murid yan ke?xkan yan x kenal?

Citarasa Rinduan berkata...

azian..
syoknya ke bandung....

nak wish aniversarry awal lagi.so tunggu dengan sabar..hehe

Dinas Aldi berkata...

wahhhh birthday hubby Azian sama dengan birthday akak, kehkeh!

semoga jadik berdua2an ke Bandung, insyaallah!

IbuAmirAmirah ;P berkata...

"ayang, saya nak pegi" kata mamat...
" Tapi kalau bagi dibah yg pegi pun best jugak" mamat sambung lagi....hahaha



jgn lupe baju sulamku (nnti kite bagi kertas a4 2 helai senarai barang pesanan ye..hehehe

Chibi Maruko berkata...

so laki setuju ke tidak nak ikut tu, happy birthday in advanced,

azian berkata...

kak lydia...
sy takde SB la kak..huhuhu

azian berkata...

kak ayu...
bukan anniversary tapi bday hubby sy, tak yah la buat ntry untuk dia kak, kang ade yg malu2 kucin...heheheh

azian berkata...

teacher...
ye ke????
meh la kita g sekalik...hehehhe

azian berkata...

dib...
hamboi2...mentang2 aku suh wat list...hahahhaha...jgn pesan bg a4 jek, ongkosnya sekalik bukkkk...hahahhaha

azian berkata...

chibi...
hubby tak baca lg blog nih...addehhhh!!!!

ZanaNordin berkata...

salam..org kluang datang jenguk..

he he he...wah! mau ke bandung yerk sempena besday hubby...gud idea tu..mau dia tak nak pergi..udah ler semua di tanggung..tinggal bawa badan jer....and $$$ untuk shopping

best tau pergi bandung
zana rasa cam nak pergi lagi jer nie...
he he he

azian berkata...

zana...
best la baca citer awak g sane...sy cam tak sabo nak g nih...tapi hubby tak baca blog saya lg laa...huhuhu

awein berkata...

kirim boleh....(akak doakan huby yan sudi ikut yan...semua free ooo)

Daddy Ziyyad berkata...

Semoga hubby akan pergi.
Mesti pergi punya lah.

Kalau saya, mmg saya akan pergi. Tutup klinik pun takpe..ekekeke

azian berkata...

kak awein...
nak kirim apa tu???heheheh

azian berkata...

doc...
amboi2...sampei nak tutup klinik...hehehhe....bagus2....

munna berkata...

la abg tak baca lagi ke Azian... mmg nak kena ni...

azian berkata...

kak munna...
tak baca lagikkkk...huhuhuhu!!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

sekali sekala apa salahnya kannnnn...

azieazah berkata...

Apa? Bawak badan jerrr? Kalu dia tak nak, Kak Azie sanggupppppppp!

Jangan lupa shopping sakan sakan kat Chiampelas!

Tengok lesung pipit awak jer dia boleh cairrrr...!

Peeeeewiiiiiitttt...!

azian berkata...

kak reen...
betul2...sekali sekala la ni...kl berkali kali tuh...aishhhh...hehehe

azian berkata...

kak azie..
heheheh...hubby sy nak ikut ...
ok...ala kak...laki sy tu, dah hr2 tgok lesung pipit sy...dah tak cair dah pun...hehehe