Jumaat, 8 April 2011

My heroes

mereka insan2 yg sgt bermakna dalam hidup saya...


sy nak kongsikan bersama kawan2 semua...


mesti keluarga kami akan lebih ceria kl ade baby girl kan...hehhehe...tp dulu masa lepas bersalin muaz, rasa mcm tak nak bersalin lg...hehehhe...tp dapat lagik sorang...skrang ni plak rasa tak nak ade anak lg...cukup la dua org...tp mak aku bebel2...dia nak cucu perempuan...alah...cakap je...nnt ade lagik...heheheh....aku tak kisah sebenarnya anak berapa org....hubby nak 6org...!!!!heheheheh...so...inilah permata hati aku...




hehehehe...tgok muaz dgn muiz tu...




mereka bertiga yg comel...



p/s sape paling hensem? (eleh ummi nih, mesti jawapan dia abah...hahahahah) jgn muntah hijoooo...heheh

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak tetap suka yg dua org tu jugak. Biar apa gaya pun tetap comel....

munna berkata...

kak munna dah ada 2 girls... ingat nak stop dah... tapi blm ada baby boy jadi belum boleh tutup lagi...

azian berkata...

kak zakie...
budak2 mmg comel kak ek...

azian berkata...

kak munna...
heheheheh...same la kita kak....sy nak baby girl dulu...girl je tau bukan girls....heheheh