Selasa, 19 April 2011

Antara Berries dan Mainan

malam kedua kami mkn malam kat hotel aje sbb penat...aku makan buah2 yg aku beli tu pun dah sampai separuh...sejak beli buah2 tuh, nak tdo mkn buah, bangun pagi makan buah...hehehhe...kemarukkkk...tapi buah2 tu sgt sedap dimakan begitu saje....(dah tu mmg laaa, bukan boleh cicah apa2 pun...yennadeyyyy...)





raspberry





mulberry-aku rasa laaa





strawberry-aku pasti laaa...heheheh





sgt manis...



lepas makan buah, aku kemas2 la brg2 sbb esoknya kami kene duk hotel lain sbb bilik kami dah ade org booking....then masa tgh kemas2 mainan yg baru beli kat Lavie, aku pun nak test gak main...heheheheh...seronok jadik budak2 nih...hahahhahaha...tak pe laaa....layankan je la perasaan aku ni kejap...sampai sudah tak kemas brg pun ...pagi esoknya baru aku kemas...heheheh










mcm kat mesia takde mainan2 mcm ni plak....ni hubby aku la yg beli...dia cakap, kl kat mesia harga mainan rm10 tapi takde kualiti sgt (dah mmg laaa sbb murah...heheheh) tapi yg ni harga satu 37K...singa dgn zirafah tu 27K seekor...biarlah...merasa gak muaz n muiz mainan puluh2 ribu nih...hahahhaha





skrang ni kat umah, aku selalu kene jadi tractor angkut pasir....muaz jadi kontraktor...suh aku angkat pasir dr satu tempat ke tempat lain....pastu masuk balik pasir tu dlm tractor lain....(harap maklum, kami main kat atas toto aje, pasir tu olok2 je...hehehehhe...imaginasi sendiri2)



dah belikan sorang satu pun masih lg berebut...adoyaiiiii





p/s antara berries dan mainan...aku pilih tdo...heheheheh





6 ulasan:

awein berkata...

yan buah2 tu import ka mg ada kat sana? sedap tgk klu buat fruits tart sedapn i letak buah2 segar...wah muaz muiz main maianan ribu2 no hohoho anak org kaya

munna berkata...

mainan je dah banayk tu..agaknya berapa beg azian angkut balik malaysia...klu dah 2 anak kenalah beli sorang satu yek.. nanti berebut pula..

Daddy Ziyyad berkata...

Kat bandung ni sejuk ke siap ada berries semua?

mainan rm 10 kat sini memang hampeh..hehehe..cepat patah/rosak

azian berkata...

kak awein...
buah2 tu mmg ade tanam kat sane kak...tp sy tak berpeluang tgok ladangnya, tgok dr dlm van kami ajer...hukhuk...sy pun kl fikir buat strawberry cheese tart guna stoberi yg jumbo tuh....perghhh...mesti cantik kek i tu kak...(cantik aje...heheheh)

azian berkata...

kak munna...
mainan tu masih sikit lg, belum tambah sampai hr nak balik, beli lagikkkkkk...adoyaiiii

azian berkata...

doc...
mmg sejuk kl kat area tangkupan perahu dan kawah putih sbb tu kat area tu boleh dapat harga strawberry semurah 1kg 25K...tak sampai pun rm10 duit kita....

mainan rm10 tu kdg2 tak sampai umah lagi dah tak leh guna...yg main pun ganazzz...cam ne???