Jumaat, 15 April 2011

TERIMA KASIH....

sedang lg sibuk dgn kerje2 yg ditinggalkan....sgt berharap dapat share dgn kalian tentang percutian kami tapi masa belum mengizinkan....sgt berterima kasih kepada mereka di bawah yg dah join GA saya...sedang copy n paste ke word sbb nak bg my hubby baca dan pilih pemenangnya...harap bersabar....




http://zakiepurvit.blogspot.com/2011/04/ga-azian.html





http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/ga-azian.html





http://syahidafarwin.blogspot.com/2011/04/ga-madam-azian.html





http://anakdaraku.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://ezaiza.blogspot.com/2011/04/join-ga-azian.html





http://sukahatifieda.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://sakuraryani.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://fyda1510.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://anamarza8.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yg-pertama.html





http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://suzie284contest.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html





http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/ga-azian-yang-pertama.html



sebenarnya kan...aku mmg terharu la dgn mereka2 yg join GA nih...kl boleh nak bg semuanya hadiah...tapi apakan daya....ok, sy bg hubby baca dulu entry2 kalian...dah ade pemenang nnt, satu mesia i bgtau....(ye lah, kl 1 mesia baca blog i la kan...heheheheh)




walau apa2 pun, korang mmg best!!!!...isu gambo header tuh pun wat aku gelak...hehehhe...cuma muiz je yg tak nampak gigi ek...hehehhe...walaupun aku tak suh tag, tp ade gak yg tag org lain...hehehheh...bagus2....sayang korang semua....




p/s kl saya belum follow blog kamu semua, ingatkan saya ye...rasa mcm dah follow dah, dan tinggalkan komen....mana la tau kot2 ade yg tertinggal...sy hanya manusia biasa yg selalu buat kesilapan....


sy juga sedang berusaha untuk membuat kunjungan balas blog2 lain yg telah singgah ke blog ini....


tidak lupa juga buat kawan2 yg lain...amboiii...ade yg makan durian tak toleh kiri kanan...heheheheh...sape la tu ek????

8 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kokan busy yan..nak upload gmbr..nak basuh baju..nak kemas umah..nak cuci habuk..baik ko lanjutkan tarikh GA ni..akak lum join tau!demammm

munna berkata...

selamat membaca buat en. adam tu... fuhh..power2 semua entry yg join GA azian ni...

Daddy Ziyyad berkata...

saya terlepas nak join GA ni...terlupa!

best Bandung???? mesti best kannnnn

azian berkata...

kak lydia...
sy tunggu2 akak join GA saya nih...hukhukhuk

azian berkata...

kak munna...
tu la...sy paksa dia baca nnt sbb sy pun nak tau gak dia pilih sape...heheheh

azian berkata...

doc...
doc mmg!!!tak join pun ek...kecik ati waa....hehehhehe...bandung?????nnt2 sy citer...byk kije nih...ade 3bundles nak marking...huhuhu

azieazah berkata...

Tahniah..
lama-lama AZIAN akan semakin yakin, blog awak ni ramai yang suka baca tauuu..

Kak Azie ni suka merapu saja kat sini. Sori la ya.

Makan durian tak toleh? ehhhh mengata Kak Azie yerrrr...
tak mo kongsi.

hahahahahaha

azian berkata...

kak azie...
hehehehhe...tq kak...tapi sy suka akk merapu....hehehhe...
aik...terasa ke mkn durian tak toleh kiri kanan???heheheh