Selasa, 3 Mei 2011

Busy Busy Busy Beeezz.....

nak bertapa jap kat kerusi....


nnt sy update ye


sy dah jumpa kak zakie taw...


tungguuuuu....


hah, korang kan tak pernah jumpa dia....nnt aku upload gambo ek....(kak zakie mesti dah cuak dah ni sbb aku nak tayang muka dia....hehehheehhe)


then nak citer pasal aku balik kampung daaa.....




kepada mereka yg singgah ke sini dan meninggalkan komen.


ketahuilahhhhh....


sy sgt hargaiiiiiii


kepada yg baru follow tu nnt sy buat kunjungan balas ye...sabo2....(sebenarnya sy yg tak sabo nih...heheheh)


sy nak siapkan kerja2 hakiki dulu...




upload markah budak2 ni, kasi settle semua nnt i story mory ye...(abis laa teacher dinas marah aku guna vocab nihhh...ayarkkk!!!)


10 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

so jadi lah gi JB jumpa kak zakie ya..sila tempek gambar...:P

munna berkata...

cepat2 hapdet...kak zakie dah buat entry pasal tu

Kakzakie berkata...

Yan... kakak warning dulu hehehe.... tak usahlah tepek muka comot kakak tu.... Tepek angsa/itik/ayam turkey oklah.

Or else tepek muiz dgn kakak-kakak dia (anak kakaklah) kan dia nak ambil Muiz jadi adik dia. Hahaha....

Maya Mayana berkata...

sama2 kasih...

aizamia3 berkata...

cuti 3 hari.. terperap lappy kat umah.. ni apalagi.. layan blk bw.. hehehe..

azian berkata...

doc...
aishhh...jd jumpa kak zakie...tungguuuu...heheheh

azian berkata...

kak munna...
sedang cr masa nak update...tungguuuuu

azian berkata...

kak zakie...
nnt sy upload ye gambo2 akak yg cute tuh...heheheh

azian berkata...

yana...
hehehehheeh

azian berkata...

aizamia3...
tu laaa pasal....adoyaiiii....heheheh