Selasa, 22 Mac 2011

Banjir

just nak update tentang banjir kat ldg hr tu...mujur plot student aku tak kene banjir sbb tanah tinggi sikit kat area sharefarm diorang...alhamdullilah...tapi batas2 kawan2 mereka dan junior2 mereka...habisss.....tenggelammmmm....saksikan gambar2 berikut untuk keterangan lanjut...



semasa banjir





selepas banjir..abis batas2 budak ni...togel jadiknya





semasa banjir






ni keadaan asal yer...teruk tak teruk banjir nih...simpati jugak pada sharefarm yg musnah



kemusnahan yg dialami





pokok mati



hah, yg kat ujung tu sharefarm student aku...yg hijauuuu je tuhh...



p/s hujan tu rahmat...gambar banjir ehsan en shamsudin ismail aka zinedine zidane (ni mmg dia yg suh tulis ok...hehehheeh)

6 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

nasib baik mereka bukan betul2 petani..kalau tak kesian habis sumber rezeki..

eh..hasil2 sayuran mereka tu, mereka buat apa? makan sendiri? or jual?

Citarasa Rinduan berkata...

azian..
kesiannya batas2 mereka..
kena buat baru nie...

azian berkata...

doc...
mereka jual hasilnya doc...tapi bg kat sy sikit...heheheh...duit tu jadik duit mereka....byk hasil, byk la duit...

azian berkata...

kak ayu...
mungkin tak buat batas baru sbb tak sempat nak semai dan harvest nnt...huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kat mana share farm tu yan?cam tak kenal je tempatnyer?

azian berkata...

kan yan ade bgtau akak dlm ntri akak uitm jengka tuh...ni kat 100acre laa...