Jumaat, 11 Mac 2011

Jom Ke Ladang

macam biasa...hr jumaat adalah hr ke ladang...hr ni hubby aku cuti sbb tghr kang nak balik johor...tapikan...sob sob sob....sebenarnya aku tak jadik balik sbb hr esok ade program wajib kene g kat uitm ni...so...hampa giller tak dapat jumpa kawan2 blogger kat umah cik mat gebu...huhuhu...



ok...sedih mmg laaa mungkin takde rezeki kot...tapi mmmg hampa...alah, malas la citer...ni nak citer pasal ladang students aku...ingat lagi dgn entri ini, ok, ni la kesinambungannya...


jom layan gambo...


budak2 ni kaya2 taw...tgok...bawak moto g ladang...dah mcm mat rempit buat reunion plak...(opss...mmg tak penah pg reunion mat rempit...aku saje je buat citer agaknya mcm ni laaa kl diorang buat reunion...hehheheh..tolong jgn salah faham)



tazkirah...bagus tazkirah nih...ingatkan pada mereka yg lupa...(mcm aku laa..pelupa dah tua2 nih...adoyaiiii)



nyanyi planters song & asmaul husna



yg lewat mcm biasa laaa...start kul 7pagi...yg korang dtg kul 7 lebih2 sikit tu apsal...hehehehhe....



p/s tunggu entri yg seterusnya...tentang pokok2 yg dah semakin besar....

16 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kalau lewat...padan muka..hak3

DIaNa berkata...

rocall kul 7 pun lambat... dolu2 kul 6.30 dah terpacak nak rocall.. len kali denda ler yg hebat skit.. huhuhu

Daddy Ziyyad berkata...

waahh..datang ladang awal pagi...lepas tu bersenam..:)

awak pakar tumbuh- tumbuhan ya?

azian berkata...

kak lydia...
junior2 akak ni tadi cakap sy BODOH!!!!!bengangnya sy kak...sabooo je laaa...

azian berkata...

kak D...
tu pun nak mintak rocall kul 8 pagi taw...poyos gilas las budaks2 nis...aishhh

azian berkata...

dr...
sy bukan pakar tumbuhan...tapi ajar je pasal tumbuh-tumbuhan...yg ni g ladang, in charge sharefarm students je...hehehhe...tgok diorang berladang dan bg la tunjuk ajar sikit...

Dinas Aldi berkata...

haaa, lewat kena pumping!

eina berkata...

hahaha..siap kena pumping lagi..hambik ko..sape srh dtg lewat??x jadi blk kg ke azian?/xpe demi tugas kan...

munna berkata...

tulah dtg lambat lagi kat dah kena takan tubi....

rizaros berkata...

wah smangat nih :P hehehe.. akk, th follow blik..
>>balik klantn xshopping la, ada knduri..
pasal ketam lembut tu, ahad bukak tapi kna tepon order dulu...
Ni fb dia..
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Kuala-Gula-Sanctuary-Resort/113372515377437
>>udang tu kat kuala septang, leh g mkn trus ja.. ada byk restorn, tp adk g restoran mak jah :)

Citarasa Rinduan berkata...

azian..kawan2 kirim salam....kami pun rasa terkilan awak tak dapat hadir..
tak apa..bukan salah awak..memahami

insyallah..kita gather2 lagi..

azian berkata...

teacher...
pumping tu biasa dah budak2 ni buat...tu belum kene rendam dlm kolam lagik...kene kutip tahi lembu lagik...heheheh...budak2 ldg ni mesti kene lasak..mental n fizikal...tapi ade ibubapa yg tak memahami....dulu sy satu batch kene masuk loji tahi kat sini amik ikan talapia yg duk dlm loji tu..sbb tu saya tak makan ikan talapia...hehehehe

azian berkata...

kak munna...
yg lamabt mmg kene denda...cuma ni ringan je dendanya sbb sy yg in charge ..heheheh

azian berkata...

mamaeina...
sy balik tapi....tak sempat g umah CMG...huhuhu

azian berkata...

rizaros...
thanks ye info tu...tak shoping tak pe..tu maknanya kene balik kampung lg...hehehe

azian berkata...

kak ayu...
mmg sgt hangen la pada hr kejadian...sampai umah mak sy kul 11.30 mlm...huhuhu