Selasa, 8 Mac 2011

Cantik tak?




tempat simpan pampers anak2...sebenarnya yg warna kelabu tu muiz punya sbb besar sikit...muaz pakai pampers mlm jer...tapi bila aku ckp kat dia yg kelabu tu adik punya, dia cakap...


"ummi, muaz nak yg kelabu ni...cantik...."


ok..then, awak amik la yg kelabu ni yer...


pastu masa nak snap gambo ni dia tanya lagi...


"ummi, boleh tak muaz nak amik gambo sekali?"


adoyaiii...suka hati laaaa...


maka...inilah hasilnya yer...



hehehhehehe

p/s bukan aku yg buat tempat pampers nih, pengasuh muiz yg jahitkan...

10 ulasan:

mama maman berkata...

ingat azian yg rajin menjahit... keh..keh... cantik.. ckp kat pengasuh muiz ye...:)

azian berkata...

mama maman...
kl la sy yg menjahit....alahaiiii....dapur tak berasap la jawpnyerr...heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cumil je..nnt yan jahit hadiahkan kat akak tau!

azian berkata...

akak lydia...
kak..bukan yan la yg jahit...kl yan pandai jahit, dah lama yan jahit byk2 pastu bg kat kawan2 ...hehehhe

azieazah berkata...

Kreatif!

Kak Azie pun ada yg lebih kurang begitu tapi beli kat pasaraya. Gantung kat dapur tempat simpan kain lap tangan...

cute!

azian berkata...

kak azie...
yg ni sy yg design and suh pengasuh muiz yg jahitkan...
ok jugak tu kak...pastukan buat kaler same dgn alas meja makan, tempat dan alas2 yg lain, mcm microwave n oven sekali...heheheheheh...kemaruk la plak...

munna berkata...

pandai nya pengasuh tu menjahit .. senangkan takdelah bersepah dah pampers lepas ni

IbuAmirAmirah ;P berkata...

heheheh..namanye diapers stacker yan...

ish..siap ade renda2 dan poket gi..amir dan amirah nye sempoi aje..hehehhe...setakat ni masih boleh berkongsi...

azian berkata...

kak munna...
a'ah kak...takde laa duk usung plastik pamper tu je..heheheh..

azian berkata...

dib...
yg ni kan aku yg suh kak da tu buat, ikut design yg aku nak laaa...tapi kak da letak plak patung2 kecik tu...dia jahit sekali...