Ahad, 20 Mac 2011

Dah Jumpa & Belum Jumpa

just nak story mory pasal kawan2 blogger yg sy dah pernah jumpa...mereka sgt baik hati...sy sgt terharu dapat mengenali mereka...byk perkara yg saya belajar...mereka tak sombong...dgn berblog dan dapat mengenali mereka, ianya satu perkara yg amat bermakna...daripada tak kenal, hingga berkunjung ke rumah masing2...daripada berbalas balas komen, tel dan bersms...akhirnya kami dipertemukan...indahnya dapat mengeratkan silaturahim...


kak ayu sgt baik hati...cik mat gebu lagi laaaa...susah payah masak2 untuk kami...kak awein, pun masak2 untuk kami dan ajarkan buat coklat lagi...kak rikha...mmg tak lokek ilmu ajar saya mcm2..kak lydia miza...my senior yg cute mute mmg sgt baik hatii....adibah...mmg sy selalu jumpa dia sbb dia opismate saya...hehehehheh....serius saya bgtau nih...mereka anggap saya mcm saudara mara sendiri...tu yg buat terharu tuh...sob sob sob....


yg belum jumpa...dan sy juga pasti mereka juga baik hati...insyaALLAH...kl ade rezeki kita jumpa yerr...sgt berharap dapat kenal kawan2 yg lain...tak rugi berblog ni...byk benda baik yg kita boleh dapat...sokong tak????heheheheh...jadi...undilah saya untuk.....hehehhe....acah mak enon...sgt berharap dapat jumpa mereka...

kak munna dan kak muna lagikkk dua2 muna dan munna ni aku sukeeee....

dr daddy ziyyad...aku ingatkan, doc ni serius jek org nya,...tpi doc ni mungkin tidakkkkk....hehehhehe


kakzakie...duk kat taman daya ye...selalu g ni sebenrnya sbb sedara mara hubby ade yg duk sini gak...tunggu ye kak zakie...oooo...asam pedas ikan stim akak mmg buat sy kecur betullll...

kak suejoshua....dulu dia duk denmark...skrang ni duk kat johor ...dia mmg otak gila2 tapi aku sukaaaaaa...sempoiiii...kl la aku boleh jadik mcm dia...vavavavavvava...vogue gitu....dia ni mmg baik dgn kak muna sbb dulu kak muna duk kat denmark...tgok...mcm pernah jumpa je diorang niii...tapi hakikatnya.....belum lagiiii daaa...



kak azieazah kenal dr blog kak yu sbb kak yu suka sgt baca blog akak ni...tpi serius...sekalik korang baca mmg selamanya nak baca dan ko akan tertunggu entri dr dia mcm aku ni hahh...ni dah lama dia tak hapdet niii...mesti cari cerita lawak nih...hehehheheh


akuanakpahang....mmg harus jumpa nihhh sbb duk kat jerantut je...aku pun selalu g jerantut kl nak mkn western kat sana....AAP...g Uptown slalu ea????hehheheh




p/s ramai lagik yg aku nak jumpa tapi aku tk dapat nak listkan kat sini sbb aku nak mengekek...nak balik johor nih....apa2 pun semua yg jadik follower aku tu, aku like koranggg semuaaaa....semoga kita semua dapat jumpa di alam nyata....










16 ulasan:

Nisa' Pasir Gudang berkata...

kite follower yg ke 99 tau hihih ada ong ke?

munna berkata...

InsyaALLAH kita akan berjumpa nanti Azian...l. kak munna pun 2-3 hari tak berblog nak bercuti ke klate...

azian berkata...

nisa...mujur awak bg komen kat sini...akak tak leh link dgn blog awak dr follower tu...hehheheh...tq...99 ea????hehehheh...

azian berkata...

kak munna...
amboi2...kelate....jange lupo g wakaf cek yeh deh...heheheh...selamat berholiday...

Sunah Mohammad berkata...

salam kenal kak azian...:) teringin nak jumpa akak pula lepas ni~ :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

nak jmp mat gebu gak!dan nak jmp yan...buatkan akak piza,kek...bla bla bla....dan bw akak masuk share farm tau!

TAYAR PANCIT berkata...

hai saye da join belog anda:) follow saye balik eh @ http://ow.ly/4i6yv

Muna berkata...

Salam Azian,

InsyaAllah, ada rezeki, umur panjang dapat kita bertemu....

xoxo

azian berkata...

tayar pancit...
ok...tunggu kunjungan balas dr saya...terima kasih dtg sini yer...

azian berkata...

sunah...
terima kasih dtg blog akak...terharunya....sob sob sob...ehem2..sunah dgn adi ade pape ke???hehehehhehe...gossip liar betul kan cik mat tuh...

azian berkata...

kak lydia...
jumpa jgn tak jumpa....cik mat gebu yg cute tu mmg harus semua org jumpa sbb tak tahan tgok mangkuk tingkat jee....hehehhehe

azian berkata...

kak muna...
alahai....hr jumpa hr2 mmg boleh tapi dlm mimpi la kak...hehehehe...insyaALLAH...

awein berkata...

akak pun masuk senarai yan yer hehehhe tq2..klu kita ikhlas berkawan insyallah suatu hari kita akan jumpa kan, muna asal klate ko? tok laki akak ore klate jgok...

Citarasa Rinduan berkata...

sayang azian juga....
azian sangat baik hati..

azian berkata...

kak awein....
seronok dapat kenal akak...buat sy rasa terharu betulll...heheheh

azian berkata...

kak ayu...
akak mmg baik hati...
sayang akak jugak!!!!