Khamis, 3 Mac 2011

Saya Kecewa

pernahkah anda berasa kecewa?

saya kecewa

kerana

saya dah habis marking 1st test untuk kelas part 4

ade 2 kelas



kelas A = 12 org yg failed

kelas B = 8 org yg failed



saya kecewa
sedangkan soalan yg dikeluarkan itu adalah yg saya bgtau di dalam kelas suh diorang baca tapi...

kenapa masih tak boleh jawap???




saya kecewa
saya dah bgtau dalam kelas sebelum ni selalunya students akan berlumba-lumba untuk dapat markah yg paling rendah untuk test 1 tapi mereka tidak mempercayainya



saya kecewa

saya pun makan coklat untuk menenangkan jiwa raga






gagal test 1 tidak bermakna anda akan lulus test 2
berusahalah....



p/s sebenarnya coklat ni aku nak bg pada student yg dapat markah paling tinggi...so, kene beli yg lain...

8 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

haiya..apa lah junior2 akak ni.nak kena marah ni.suh dia masukblog akak.nak bg ceramah sikit.huhu.sabar ye yan..

p/s:yan..wat po up window la tuk komen ni..gi kat design,cr comment,dan set pop up window..buang verification word klu lum buang dan save..

azian berkata...

ok kak...dah beres...tq...
akak...tak tau junior2 akak mmg begitu...heheheheh(yan pun junior akak...heheheh)

Daddy Ziyyad berkata...

makan coklat memang boleh menghilangkan stress.

dan makan coklat memang boleh mencerdikkan minda..

:)

awak lecturer UiTM yer?

azian berkata...

daddy ziyyad...
dulu2 penah buat esei pasai coklat ni...ye...coklat boleh hilangkan stress tapi kl sy, coklat yg berbalang balang pun lom tentu lagik hilang stressnya...hahahahah!!!
ye, sy mengajar di uitm jengka...

kakcik berkata...

Kerana kecewa, coklat itu menjadi mangsa, ya? :)

azian berkata...

ehheheh...
kakcik...stressssss....gerammmmmm....hehehehehe...terima kasih singgah blog saya...

azieazah berkata...

Parents pun baca perasaan cikgu/pensyarah ni... sebab patut leh buat sesuatu pada anak masing2 yang failed tu.

Kesian cikgu, terpaksa makan coklat. Cemana tuuu..:)

sabar ek AZIAN.

azian berkata...

sedihkan bila kita cakap A, diorang kata B...mujur diorang tak cakap AZIEAZAH kl yan cakap AA...heheheheh