Isnin, 28 Mac 2011

Cheese Tart




ade org order ni dr aku...pasni aku malas dah nak buat walaupun ade org dah nak tempah...kl nak gak, g suh kak awein yg buat...heheheheh.....aku tak suka buat sbb hubby aku tak makan pun...ye la...kl buat tu, org order 10, 12, ade la lebih2 sikit...tapi nak dijadikkan cerita...org yg order tart nih...g mane ntah...tetttttt....so, dia suh aku simpankan tart nih...kl aku tau, aku bg2 kat kawan2 aku yg tak pernah rasa lg tart ni seperti adibah...leh kali ar dib buat lagik....so, hr ni aku dah anto kat tuan punya tart tu, then dia cakap pas dia makan, dia nak order lagik hr khamis nih...adoyaiiiiii...aku malasnya nak buat!!!!!dulu aku pernah gak buat, buat suka2 nak mkn...then ade gak org nak order...malas aku nak buat tapi...bila dikonang konang, sian lak ek...takpe2...buat tart ni perlukan kesabaran la pada aku...order, aku amik kat sini...apa lagik...dapur cik mat gebu le...




ni, org tu nak 10 tapi aku bg 8 jek...hahahahha....jahat tak...sbb bekasnya sesuwei untuk sampai 8 jek...dan org tu tak kisah...







close up sikit bg korang leleh...heheheh



so, kepada kak lydia miza...sila buat cheese tart ini yek...heheheheh...

14 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

menggoda ko cheese tart kamu..
kak ayu peminat tegar..

hehehe


PS: walau sibuk tetap nak BWke blog kamu dan kawan.......rindu

akuanakpahang berkata...

Cantik manis tart tu :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ok...tq yan sayangggggggggggg.sbb tu syg sgt kat yan ni..minta je terus dpt.hihi

azian berkata...

kak ayu...
sy sgt berbesar hati kl dapat buatkan tart ni untuk akak...huhuhu...
bila kita leh jumpa nih?????
waaaaa...waaaaaa

azian berkata...

AAP...
tart tu mmg cantik manis...nak ke???

azian berkata...

kak lydia...
selamat mencuba...dan terus mencuba kl tak jadik sbb sy buat mula2 pun tak jadik...hehhehe

miEraH HaLim berkata...

madam....kecur air liur tgk ni....

Dinas Aldi berkata...

ohhh nampak sedap!

Yan berkata...

leceh tak nak buat nya? akak rasa mcm susah je nak wat crust tu..

azian berkata...

mierah..
kecur ek...abis ar air liur tu meleleh...hehehhe

azian berkata...

teacher...
sy suka mkn ni sbb mmg sedap...hehehhehe...puji diri sendirik plak...

azian berkata...

kak yan..
sbb leceh nak buat la sy malas nak amik order lagik...nak bakar kulit dia dulu lepas kita letak kat acuan dia, then keluarkan balik, letak cheese, filing pastu bakar balik....pastu muiz lak nangis...muaz lak nak itu nak ini...adoyaiiii

azieazah berkata...

Kalu dah lawa camtu, gerenti sedap tuh.. Teruja nyaaaaaa

azian berkata...

kak azieazah...
teruja ke???heheheh