Isnin, 21 Mac 2011

Saya Tak Mengandung

azian : penatnya nak jalan jauh2 ni g kat keta (parking jauh sgt...walupun bagus untuk diri sendiri...)

lelaki X : berjalan ni bagus kak untuk ibu2 yg mengandung...

azian: akak nampak mcm mengandung ke????

lelaki X : sy ingat semua org kat fakulti kita ramai yg mengandung...

azian: ?????? (apa jawapan yg korang nak bg kl jadik aku????)


entri nak cepat ni sbb hr ni aku jadik auditor untuk audit SRR kat uitm pahang...

p/s aku tak mengandung laaa....

16 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

kalau saya, saya cakap kpd lelaki X itu " ehh..ko nampak perut aku ni buncit ke"

:P

ps: bila nak tambah anak? ~hehehe

NUR HANANI SARIMAN berkata...

kalau saya..anak kecik lagi.tunggula besar skit kalau nak tambah.

Dinas Aldi berkata...

kalau akak, akak akan tanya balik, "dah lama ka jadi bidan?"

hehehe

awein berkata...

hahahhaha yan klu akak kan jwb camni...ko sudi nk jaga aku dlm pantang ker?

Citarasa Rinduan berkata...

hehehehe..
agak2 dia teringin nak dengar baby kecik nangis kot

Cik Sue berkata...

akak dah dpt gift tu...thanks a lot kak..suka sgt2.... =D

azian berkata...

doc...
segan nak tanya cam tu sbb mmg dah tau jawapannya...jadik, tak yah la tanya ...hahahahha
p/s doc...muiz kecik lagi laaa...tunggu la dia besar sikit...hehehhe

azian berkata...

nan...
aku suka jawapan ko...walaupun klise tapi ramai yg akan jawap mcm tu.....hehehhe

azian berkata...

teacher...
hahahhaha...mesti org tu terkejut apsal sy tanya balik dia mcm tu...kwang...kwang..kwang....

azian berkata...

kak awein...
dlm pantang mesti la suami yg jaga...kl nak suh laki X tu...naye tuhh...hahhahaha

azian berkata...

kak ayu...
mungkin jugak sbb dia masih bujanggggg...heheheheh

azian berkata...

cik sue...
happy kl cik sue suka...hehehhe

IbuAmirAmirah ;P berkata...

siapakah yg tak insurans mulut tuhhhh.....

azian berkata...

dib...
aku terkesima sekejap bila budak tu tanya aku gitu???tapi mamat ckp mmg punnnnnn....wakakakkakakak!!!!

IbuAmirAmirah ;P berkata...

kuang asam mamat...hahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kah3....cik abg..LM sedang mengandung..haha