Selasa, 8 Mac 2011

Siapalah nombor 70?


gambar ehsan: aku cari kat yahoo





cuba tgok kat follower tu...ketika aku sedang menaip entri ini ade 69 org...sape la yg no 70 ek...ok laaa...sempena follower aku yg ke 70...aku akan bg dia hadiah...hadiah apa????kita tunggu la sape dia...laki ke, pompuan ke...kan...baru kita bincang pasal hadiah...




hehehehhe


p/s rasanya ramai jugak yg follow blog saya tapi sy tak dapat nak jejak balik blog mereka...mintak tolong untuk tinggalkan link jadik saya boleh follow blog kawan2 plak...macam tak adil kan kl kamu2 je yg follow blog saya tapi saya tak follow blog kamu2 balik...saya hargai kamu semua....terima kasih....

24 ulasan:

azian berkata...

ok dah ade no 70!!!!
cik sue....
cik sue ...awak nak apa?????
amboi2...kang cik sue mintak keta...naye aku!!!hahahahah

Cik Sue berkata...

he3..sgt terharu nih...cik sue tak nak apa2 tapi kalau nak bg kete tu dialu2kan ha3..peghargaan nih pun dah cukup besar buat cik sue...thanks sis...lap u lah... =D

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahh dah 71 dah yan..tahniah

Daddy Ziyyad berkata...

eh eh..saya tak ingat saya dah jadik follower ke tidak..hehehe...

saya follow lah hari ni...:)

azian berkata...

cik sue...
bg la alamat...nnt sy pos kan sesuatu untuk awak yer...

azian berkata...

kak lydia..
alah...akak nyer follower lagi gempak!!!heheheheh...beribu ribu lemon...

azian berkata...

dr...
eh, dr br follow ke...laaa...heheheheh...sila2...sy dah lama follow dr rasanya...sy pun masukkan dr punya blog dlm bloglist sy...heheheh

Kakzakie berkata...

Alahai Cik Sue cepatnya awak. Kakak tertinggal sikit je. Ini pun kalau tak ke blog Mr Ben tak jumpa lagi. Tak apalah ke 74 pun tak kisah.... Nak tunggu ke 80 takut hilang jejak dah...

Cik Sue berkata...

sis azian, ni alamatnya..

Suzana Saari
No. 16 Jalan Salak Idaman 1,
Taman Salak Idaman,
43900 Sepang, Selangor.

million thanks ya sis... =D

azian berkata...

kakzakie...
salam kenal...
tak pe, tunggu GA yg akan dtg sbb sy mmg berhajat nak buat GA pada kawan2 yg singgah bg komen...heheheh

azieazah berkata...

Tahniahhh..

wahhh tumpang seronok lah.

Sekali Lagi, Para Doktor: Tolongggg....

azian berkata...

kak azie...
sgt berterima kasih pada akak yg rajin berkunjung ke rumah sy ni...terima kasih....

Mamaleesya berkata...

hehe dah terlepas no 70...btw salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com

Mamaleesya berkata...

mama follower nombor 77...shantek kan nombor tu hehe

Dinas Aldi berkata...

salam kenal :)

akuanakpahang berkata...

Tahniah buat no 70 tu boleh dpt hadiah :)

awein berkata...

wah yan dh bertambah yer pengikut awk akak nyer pengikut jer dok mcm tu huhuhuhuhuhu..

munna berkata...

tahniah lah cik sue tu... laju juga follower azian sampai tak terkejar tuan rumah ni...

azian berkata...

mamaleesya...
alololo...ok...nnt sy buat GA...harap join yer...bg peluang follower2 lain rebut hadiah...heheheh

azian berkata...

dinas aldi...
cikgu...terima kasih singgah blog saya...

azian berkata...

AAP...
cik sue bertuah...heheheh

azian berkata...

kak awein...
yg penting org rajin ziarah blog kita...kan????

azian berkata...

kak munna...
mmg tak terkejar sy kak
ni pun tgh dok BW rumah2 yg sy tak sempat g lagi dan follow mereka...adoyaiii...terasa glemer kejap...hahahahha

Cik Sue berkata...

akak ni no phone sue 0173008386 sorilah lmbat reply..=D