Selasa, 8 Mac 2011

Bekal...



hr ni mood tak berapa nak baik sbb nak abiskan marking test 1 kelas part 1 untuk subject Plant Science...berapa plak la org yg failed ni...tadi ade yg dapat 0...kecewa betul laaa kl mcm nie...



hr ni aku bawak bekal...lauk sup daging...daging ni dr mlm tadi aku rebus...kesan dan natijahnya....sgt la lembut daging itu sbb rebus ntah berapa jam ntah mlm tadi...tapi hubby aku sebenarnya nak makan sup tulang...tapi tulang takde...takpe2...nnt ade org nak bg tulang...alah, anak cik T tu keje pengurus jualan kat felda farm product...selalu bawak balik daging, tulang lembu...cik T pun bg la kat aku sikit...heheheheh...rezeki tuh...


p/s sedey la aku kl ramai yg failed...aku tau la paper nih susah tapi dlm kelas aku tgok budak2 ni mcm faham jer...ke diorang buat2 faham...adoyaiii

4 ulasan:

azieazah berkata...

Wahhh Sup Tulang.
Untung juga sebab hubby terlibat dgn kerja-kerja pertanian perladangan dan penternakan ni.

Kak Azie kalu masak Sup Tulang kena rebus dalam rice cooker, nak jimat gas, sebab rebus kena lama. hehehe

layannn!

azian berkata...

kak azie..
kl kita guna pressure cooker pun boleh kan...lagi cepat...
hubby sy perladangan je kak azie...hehehhe...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sedapnyer sup...budak2 tu mls nak menghafal kot..haha

azian berkata...

kak lydia...
tak tau la kak...
padahal yan dah bgtau dah...kl soklan perbezaan, buat column dan cr perbezaan satu2...tapi...eh, tak buat jugak...pastu yg yan nampak kan, junior2 akak ni byk salah eja...kl salah eja...mintak mmap noooo...tak dak markah...hehehehh