Khamis, 17 Mac 2011

Kemalangan lagi...

masa tgok muiz tiba2 dapat msg..."madam taw x pejah excident" then, aku terus la call...jamizi azzianty...aku mmg tak tau pun si pejah ni xcident...pejah dgn jamizi ni aku penah ajar diorang masa diorang sem 1...skrang ni diorang dah sem 6...last sem...bila aku tau yg pejah ni patah tangan dan kaki...ptg tu jugak lepas abis kelas kul 4 aku terus g temerloh...dgn jamizi...shidah....n farahin...hr jumaat ni baru pejah kene operate masukkan besi kat tangan dan kaki dia...kesian betull...xcident moto dgn keta...pejah bawak moto jamizi yg masih baru...masa sampai je kat hospital...alahaiiii...siap pakai pampers lagi sbb tak leh nak gerak2.....aku ni dah la trauma duk kat hospital...yelah...ade pengalaman duk hospital kan...huhuhu...mmg tempat yg paling aku tak suka pergi laaa....


ni la muka2 yg aku tak tau la nak komen...dah sakit2 cam ni pun, ade je lawaknya...hehehe



naik tingkat 6...jenuh tunggu lif walupun lifnya byk...tapikan, kl la naik n turun guna tangga boleh menyebabkan perut aku kempis...mmg aku tak guna lif nih....hehehhehe...bayangkan tetiba kat dlm lif ni aku terkentut atau org len yg kentut...mampussss...



sian betul...wajah yg merenung masa depan...huhuhuhu



budak2 ni mmg cam ginih...pastu aku saje saje je amik gambo nurse kat situ...then dtg la sorang nurse ni cakap...ade amik gambar ea tadi?tolong delete ye...kat sini tak boleh amik gambar...??????pulakkkkk...cer citer cer citer....apsal tak leh amik gambo???



dinner ptg tu....si farahin ni sebelum bukak penutup makanan ni dia dah tau dah lauk taugeh goreng...bau je dah tau dah lauk apa...hebat tak hebat...(maksudnya selalu makan taugeh goreng kat umah sewa budak2 nih)



tangan dan kaki patah...hr jumaat ni nak kene masuk besi...mesti pejah lg kuat dr saya...heheheheh....badan byk besi...


sgt terharu sbb budak2 ni nak jaga pejah sbb mak pejah ni dah agak berumur,jadiknya diorang ni nak jaga pejah laaa....tapi dgn syarat pejah kene duduk hospital jengka, kl hospital temerloh kan jauh...susah la budak2 ni nak g tgok...then bila aku cakap, u all ni tak kisah ke nak tukarkan pampers pejah...diorang cakap, tak pe madam...kawan...kene la tolong...terharu sgt aku taw...kl korang laaa...korang buat tak mcm students aku ni???


p/s ade suami yg suh cebok berak anak pun susah...nak jugak suh bini yg buat...aishhh....kl laki aku laa...hehehehhe....bebel2 yada...yada...yada....

11 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

alahai...siannyer pejah.tp sis bangga sbb pejah nampak hepi.pejah junior sis right?DPIM..mana leh nages..hihi.good girl.krm salam pejah.

Kakzakie berkata...

Ujian Allah.... kesiannya. Nasib masih baik lagi kerana punya teman-teman yg amat memahami sekurang-kurangnya hati terubatlah juga.

miEraH HaLim berkata...

sdeh madam,...pejah xde sunyi je umah kte0wg ni ha,..
jem pn dah jdi senyap skrg ni,..

Daddy Ziyyad berkata...

kalau ikutkan undang2, memang tak boleh ambil gambar dalam ward..~hehe

jenuh tu terlantar kat ward...

munna berkata...

alahai siannya...teruk betul kaki tgn patah... oooo tutun Temerloh tak sms kak munna ye...

azian berkata...

kak lydia...
ingat tak dulu kg dgn putat pun xciden..budak2 ldg mmg suka xciden...heheheh

azian berkata...

kak zakie..
tu laaa....alhamdulilah ade kawan yg mcm tu ek...

azian berkata...

mierah...
jem senyap sbb moto takde ke???kesian2...

azian berkata...

dr daddy ziyyad...
baru tau...apsal ek?

azian berkata...

kak munna...
bukan tak mo tel...tapi sbb bawak budak2 ni hah...tu yg malas tu...kl tak mmg sy dah tel terus je, takde nye nak sms...heheheheh
p/s kak, kl sy jumpa akak pun, paling koman pun mesti nak bawak muffin yg sy bakar sendiri...heheheheh

munna berkata...

takpelah Azian ... lain kali boleh jumpa lagi...